HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Hazai DC képregények

<< < (9/30) > >>

Micho:
Az "arkhamos" rész nekem totál csalódás volt anno, a kesze-kusza rajzok miatt nem tudtam végigolvasni se. Ha nem lenne ennyire értékes, már kis túlzással kidobtam volna... de nem akarok tömegverekedést okozni a házam előtt.  :lol:
Tudom, hogy a sztori "megköveteli" ezt a rajzstílust, de annyira elvont, hogy lehetne az évszázad sztorija is, így nem érdekel. Szerintem egy Breyfogle stílusú  rajzoló (festő) is maximálisan vissza tudta volna adni a hangulatot, mert így erősen "rétegcucc" lett.

gabo:
Ezeknél a köteteknél számomra az a szomorú, hogy amit eddig kiadtak már valahol vagy honosították, vagy kiadták. Ettől függetlenül természetesen megveszem őket, hisz papíralapon kézben tartani "megfizethetetlen élmény", talán a Titános részek lesznek az elsők amik nem jelentek meg sehol! A legjobban az Arkham-os részt várom, sajna azt még nem sikerült elolvasnom, és bízok benne, hogy a Képes Kiadós verziós ára is visszaesik, hogy a gyűjteményembe egy olyat is szerezhessek!  ;D

Micho:

--- Idézetet írta: Csigger - 2017. Március 04., 11:37:03 ---Érdeklődnék, hogy az oldalon ettől függetlenül a honosításotok fenn marad?

--- Idézet vége ---

Nem.

Csigger:
Most jelent meg a Superman/Batman: Közellenségek! Érdeklődnék, hogy az oldalon ettől függetlenül a honosításotok fenn marad?

Micho:

--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Február 24., 21:54:08 ---Én ráhajtanék arra a 25 dollárra a helyedben. ;)
--- Idézet vége ---

Ez vetekszik a Marvel biciklijével  :hehe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése