HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Hazai DC képregények

(1/30) > >>

HeirToGrievous:
Igen, ilyennel én is találkoztam.
A Semic STAR WARS egyik füzetében ugyanazt az oldalt kétszer tettek bele ugyanabba füzetbe, a Harry Potter 6. kötetében pedig lemaradt az egyik fejezet utolsó oldalának a fele.
A STAR WARS-nál a hiányzó oldalt a következő füzetben mellékelték, a Harry Potterhez pedig egy külön lapon csatoltak az immár teljes oldalt.

Farek:
Ciki hiba, de nem egyedülálló. Könyvnél is láttam már, hogy pótlappal oldották meg a hiányos vagy hibás oldalakat.

Galen:
Hát öööö:
"54. A holnapért 1. rész
Kedves Olvasóink!

Az DC Comics 54. számában hibásan került nyomtatásra két oldal, fekete-fehér változatban. Kéréseiteknek eleget téve, kinyomtattuk ezt a 2 oldalt színesben. Ha szeretnétek megkapni a javított oldalakat, kérünk Benneteket, hogy vegyétek fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal: 06/1-6881488, dccomics@suvet.hu"

grey gargoyle:
Köszi még egyszer. :) Mostmár ez is elkezdett érdekelni. :)

talgaby:
A New Frontier eredetileg egyfajta átkötés az arany- és a bronzkor között. Van egy erőteljes korabeli politikai felhangja és a hidegháborús környezetbe helyezi a hősöket, de alapvetően pont ezért is jó, mert nagyon realisztikusan, mégis a DC-hez elengedhetetlen hőspátosszal közelít feléjük. Nem úgy realisztikus, mint mondjuk Miller, hogy mindenki egy narcissztikus barom és csak Batman a megacsászár a nagyon cinikus világban, hanem ők is emberek, akik nagyon sokakat inspirálnak egy tökéletlen de élhető világban. Meg van benne vagy félszáz szereplő és mégis képes kontextust adni mindegyiknek. Van, ahol egy átírt/újragondolt eredettel, ami beköti őt ebbe a történelmi korszakba, van, hogy csak egyfajta kiadatlan hidat ver a régi és a későbbi sztorik közé.
Plusz ez azon kevés történetek egyike, ahol látszik, hogy Wonder Woman valójában majdnem fél fejjel magasabb Supermannél. Már azért a jelenetért megéri. ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése