HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

2010 újdonságai - szavazás!

<< < (10/18) > >>

Genzo:
Én  Batmanre, a Hulkra, és a Street Fighterre szavaztam  Ezek érdekeltek legjobban

dr samson:

--- Idézet ---Szintén, és az sem. (Jövőre laza számítások szerint legalább 40 F4-füzet várható, és ez csak felfelé mehet inkább.)
--- Idézet vége ---
Tg jól mondja, jövőre belehúzunk, és én speciel laza 10 számot terveztem be jövőre a saját részemből, ami a vol1-et illeti.  

--- Idézet ---The Incredible Hulk
--- Idézet vége ---
Természetesen folytatódik, keddhez egy hétre el is mondom, hogyan és miként. Lesznek kisebb változások a háza táján.

--- Idézet ---The Incredible Hercules
--- Idézet vége ---
A kérdéssel az a baj, hogy amíg nincs kész a WWH, addig ebbe sem kezdhetek bele. De bárki megnézheti, ott szerepel a terveim között.  

--- Idézet ---World War Hulk (bár tudom, ill. sejtem, hogy ez a hatalmas crossover nagy valószínűséggel csak 2011-ben lesz honosítva derék és önzetlen honosítóink által!)
--- Idézet vége ---
A kezdése 2011 decemberére van betervezve jelenleg, hogy esetleg előbb elkezdődik-e, az nem tőlem, hanem egy bizonyos kiadó terveitől függ, nevezetesen attól, hogy mikor jelenik meg a Polgárháború. És innen visszakanyarodva a Herculeshez: amint a WWH-nak vége, és lemegy az Aftersmash és a Battle Damage Report, kezdődik a Hercules, a Skaar, és a Hulk v4, majd idővel ezekhez csatlakozik az Incredible Hulk 600-tól fölfelé, már ha én még honosítani fogok 3-4 év múlva. Nem is véletlen, hogy 2012-re már nem is tervezek semmi extra cuccot a heti rendszerbe a sci-fi sorozatokon és a G.I. Joe-n kívül, a WWH után a Hulk részleg fogja uralni a szerdáimat, 4-ből átlagosan 3-at.

talgaby:
-Kb. 75%, hogy lesz.
-Lesz, de az nem újdonság.
-Szintén, és az sem. (Jövőre laza számítások szerint legalább 40 F4-füzet várható, és ez csak felfelé mehet inkább.)
-Dettó.
-Végre 99%-os lett. Öt borító választ el minket tőle.
-Sajna az valószínűleg állni fog.
-Minimális az esélye. Vagyis inkább zéró.
-Az is menni fog.
-Az 2011-re tolódott, de kész van.
-Esélytelen 2011 második negyede előtt.

Asys:
Nem akarok túl mohónak tűnni, de én (még) ezeket a képregényeket/story-kat várom a legjobban 2010.-ben:  
-Annihilation Conquest
-Avengers vol.1. további részei+Annualok, West Coast Avengers+Annualok, Avengers/F4: DF
-F4 vol.1. további részei
-The Incredible Hulk
-Rogue vol.3.
-Silver Sable további részei
-The Incredible Hercules
-TF G2 további részei
-az a bizonyos Vadócos What if?  
-World War Hulk (bár tudom, ill. sejtem, hogy ez a hatalmas crossover nagy valószínűséggel csak 2011-ben lesz honosítva derék és önzetlen honosítóink által!)

talgaby:
Nem. Direkt leellenőriztem fordítás alatt. Annyi a kapcsolódás, hogy egyszer említik a regisztrációt, de azt nem, hogy mi az, és Reed beszélget két oldalon Vasemberrel, de az egyik tervezetéről, nem a polgárháború utáni eseményekről. Millar nagyon elkülönítette az egészet, ami sokszor nagy gond, de most, így, a honosítás szempontjából kifejezetten áldásos volt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése