HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok
2010 újdonságai - szavazás!
Genzo:
még régebben az Előzetes rovatban be volt linkelve pár Gears of War oldal honositva. Arról a képregényről mi hir, mikorra várható? Szerintem nem csak én vagyok rá kiváncsi
Galamb:
Hát kapásból Az A-teamare szavaztam, (lehetett azt a sorozatot nem szeretni?) Szavaztam még az F4millarra (valahogy szimpi) a Serenity-re (az a rövidke sztori, amit eddig olvastam, bejött) Meg az Ózra (itt is a rajz fogott meg, meg a sztorit is mindig kedveltem)
Bár a többi is érdekel.
Lenne itt még egy apró kérdés az Ózzal kapcsolatban, ez a Dorka-dolog már végleges? Vagy esetleg, ha aktuális lesz lehetne-e róla szavazást indítani, arról, maradjon-e Dorothy? Nekem nagyon fura ez a Dorka.
Amondin:
Értem és köszönöm a válaszokat Dr Samson az F5-öt és a WWH-t pedig várom 2011-ben.
dr samson:
--- Idézet ---Hát akkor én is írtam egy listát hogy mik azok amiket még nagyon várok:(ha nem probléma)
--- Idézet vége ---
Miért lenne probléma? Bár mindenki leírná, hogy miért és mire szavazatott, vagy vár még ezeken kívül.
--- Idézet ---2.Tini Titánok vol 3 (de úgy tudom hogy ez is a Newgenen folytatódik majd)
--- Idézet vége ---
Igen, ez költözik. A Hulkhoz pedig lásd a korábbi választ.
--- Idézet ---MC2 képregények(ezek miatt sem aggódok mert szerintem biztosan lesznek még)
--- Idézet vége ---
Hát, részemről a következő mini 2011-ben, az F5 v2 meg akkor, ha tg végre eljut a Póklány végéig...
És végre a Shrapnelra is jött szavazat!
Amondin:
Hát akkor én is írtam egy listát hogy mik azok amiket még nagyon várok:(ha nem probléma)
1.Avengers minden mennyiségben(az örök kedvenc )
2.Tini Titánok vol 3 (de úgy tudom hogy ez is a Newgenen folytatódik majd)
3.Hulk vol 3 illetve a WWH ami akkor 2011-ben jön majd
4.F4(ez miatt nem aggódok hogy kevés lesz )
5.Póklány és az egyéb MC2 képregények(ezek miatt sem aggódok mert szerintem biztosan lesznek még)
6.Annihalation conquest(Talgaby válaszából már megtudtam hogy valószínűleg lesz)
7. What if történetek (ezekben nem vagyok biztos hogy leszNEK de remélem hogy majd valamikor újra lesznek.)
8. Star Wars történetek
9. Warhammer és Forgotten Realms(gondolom ezek is lesznek majd jövőre vagy azután)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése