HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok
2010 újdonságai - szavazás!
keildavid:
Nyugalom Talgaby és Dr Samson. Én mindegyikre kíváncsi vagyok. Shrapnelre, Flash Gordonra(bár nem gondoltam, hogy ilyen is lesz). Csak egyszerűen mint mondtam nem szavaztam mind az összesre.
talgaby:
Meg a Flash Gordonra. Eddig messze az van a legjobban lemaradva. Nem baj, amúgy is halál lassan megy odakint is, már hónapok óta várok a második történet indítására.
dr samson:
De legalább végre valaki kifejezetten a Shrapnelra is kíváncsi...
rico74:
Szép felhozatal. Szinte mindenki megtalálja benne a maga favoritját. Én személy szerint Batman: The Scottish Connection; Flash Gordon; Shrapnel: Aristeia Rising című képregényekre adtam le a voksom, ami nem jelenti azt hogy a többire nem lennék kíváncsi, sőt. pld az Egérgárda egyáltalán nem tűnik rossznak. Ez idáig a Maust van szerencsém ismerni ami szintén e rágcsálókat állítja a középpontba néhány más állat társaságában és mondhatom szerintem bravúros munka/nem mellesleg nemrég sikerült a Napraforgó Kiadó féle kiadás mellé beszerezni a Teljes Maust is/
Aldarion tervei is nagyszerűek főkép mert jó pár említett cím könyvben is favorit nálam
Asys:
A GoW kiment a fejemből, azt is várom!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése