HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok
2010 újdonságai - szavazás!
Genzo:
kösz a választ zozi, samson doki, talgaby és aldarion:) február pedig már nincs is olyan messze.
Aldarion:
Gears of War lesz, méghozzá februártól, csak mint azt zozi is említette, valahogy elkerülte a figyelmemet ez a szavazás, így az én címeim nem kerültek bele, utána meg már nem akartam külön borzolni a kedélyeket azzal, hogy vegyék már be a listába ezt meg azt...
Egyébként 2010-re ezeket tervezem biztosra:
- Gears of War - A fogaskerekek
- Warhammer 40000: Kárhozat hadjárat
- Warhammer 40000: Vér és Vihar
- Starcraft (ez valamikor az év közepétől lesz majd aktuális)
Ha minden összejön, akkor lesz még olyan hogy:
- Sárkánydárda krónikák: A téli éj sárkányai
- Forgotten Realms: Menedék
- A Dungeons & Dragons világai
talgaby:
--- Idézetet írta: dr samson ---Hát, részemről a következő mini 2011-ben, az F5 v2 meg akkor, ha tg végre eljut a Póklány végéig...
--- Idézet vége ---
Nem rajtam múlik. De már alattam is vagy harmadszorra tűnik el a beírója, és Sepinek a nyakába se varrhatom a végtelenségig. Amúgy nem kell a végéig, úgy a nyolcvanas számok környékén van emlékeim szerint az F5-ös sztori benne, ami az előzménye a mininek.
--- Idézet ---Lenne itt még egy apró kérdés az Ózzal kapcsolatban, ez a Dorka-dolog már végleges?
--- Idézet vége ---
Az.
--- Idézetet írta: Genzo ---még régebben az Előzetes rovatban be volt linkelve pár Gears of War oldal honositva. Arról a képregényről mi hir, mikorra várható?
--- Idézet vége ---
Lesz, de jelenleg nincs olyan állapotban, hogy teljes nyugalommal berakjuk a listába. Aldarion is mostanában eléggé eltűnt.
dr samson:
A kérdésre én is azt tudom mondani, amit zozi. Bár ott mintha az lett volna, hogy Predash csinálja a címfeliratokat, ő meg eltünt, mint szürke szamár a ködben...
zozi56:
Tudtommal lesz jövőre az is, csak az Aldarion honosítása, és a fenti listába csak doki és talgaby cuccai kerültek be (más nem szólt, mi menjen be).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése