HálóZsák fórumok > a Zsák
Fontok (betűtípusok)
Wearwolfff:
A telepített lehet, hogy arra vált, de ez portable verzió. A telepítettel még nem fordult elő ilyen, hogy valami is hiányzott volna valamiből is, csak mikor ezt használtam.
talgaby:
Nem annak kellene elvileg lennie, mert az Adobe felrak magának Adobe xy nevű fontokat, de a Winben valami buhera miatt tényleg az Arial mindig előre kerül.
Ám akkor is fura, mert az alapbeállítás szerint a PS ismeretlen betű esetén a saját fontjára, a Myriad Pro-ra vált.
Wearwolfff:
Az én PS CS3-mam is ilyen. Ha nem talál egy betűt, akkor átvált a listában a legelső fontra, ami ugye az Arial.
talgaby:
Szerintem az lehetett, hogy a Win7 automatikusan helyettesítette egy alap betűkészletből a hiányzó karaktereket. Igazság szerint pár program ezt csinálja, ha olyan karaktert kérnek, ami az aktuális fontban nem is létezik. (Más fontokban meg szándékosan beraknak egy ürességet a gyakoribb, de el nem készített karakterek helyére, az ember meg nem érti, miért nem csinál semmit, ha leüti a billentyűzetet...)
simoc:
Köszönöm szépen, ez tökéletesen működik. Viszont értetlenül állok a dolog előtt, mert még screenshot-ot is kaptam róla, hogy másik gépen (win7) jól működik. Na de a lényeg, hogy megoldódott. Még egyszer köszönöm! ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése