HálóZsák fórumok > a Zsák
Fontok (betűtípusok)
Wearwolfff:
Karácsonyra tőlem nektek. Remélem nem hibádzik sehol a karakterek egymáshoz igazítása.
http://dl.dropbox.com/u/282030/forumok/hzs/Hu_CaptainComic_remake.rar
talgaby:
Ja, meglehet, bár a lakótársam gépéhez hozzáférhetőség épp egybeesik azzal, amikor lesz is erre pár órám, szóval végső soron mindegy. Azért igyekszem majd hétvégén összehozni, de van most sajna néhány egyéb teendő is.
Schmatzy:
IrfanView-nak is van egy okos képlopó modulja: Options -> Capture/Screenshot -> Capture Area-ban Object selected with the mouse. Nem tudom, hogy ez jó-e neked, de egy próbát megér.
talgaby:
Uhm, ahhoz az kellene, hogy odaférjek legalább 3-4 órára lakótársam Win7-es gépéhez (kizárt, hogy elkezdjek PrintScreenezni és vagdalni, Snipping Toolt szeressük), ami valószínűleg a keddi nap lesz. Aztán csinálok belőle egy értelmes képes tutorialt...
Pepea:
Hello Talgaby!
Szeretném, ha elküldenéd nekem "beállítás menüben" részletesen képeket készíteni egyesével, én is tudjak nálam beállítást végezni.
Mert elég sok font-ot vásároltam, és nincs benne magyar karakterek, én megcsináltam mindent, működnek, csak kivétel Ű és Ő megmaradtak, nem is tudtak menteni. Hiába mindent kipróbálkoztam, nem megy. :( Remélem, hamarosan megkapom beállítási képeket lépésként. :)
Üdv, Pepea
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése