HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
dr samson:
Na neked speciel nem is árt, ha olvasod, mert akkor talán nem írkálsz majd akkora baromságokat, amiket a legutóbbi DC karakterlapokból kellett kiszűrnöm...
--- Idézet ---A "sokszor előkerül"-dolog alatt biztos úgy érted, hogy ezek szerint mások is kérdeztek ilyent.
--- Idézet vége ---
Igen, ezek amolyan rendszeresen visszatérő kérdéseknek tekinthetők. Előbb-utóbb mindig megkérdezi őket valaki újra...
Ben Reilly:
Ezúton is hatalmas köszönet és hála a Tini Titánok v3 #4-ért. Egyre inkább kezdem megkedvelni a DC Univerzumot és ez nagyban nektek köszönhető. A történetre most sem lehet panasz, a honosítás pedig kiváló.
talgaby:
A szkennelésre inkább Sepi szokott rá, nekem egyetlen nagyobb kiadásom lesz csak ezzel kapcsolatban, a többi füzetet meg magamtól is megvettem volna. Meg végre Farekot szoktattuk rá, hogy ha már egyszer megvan neki az eredeti, húzza be ő, és lesz végre értelmes minőség. De amúgy ezt a dolgot nem mi találtuk ki, Darkness sok honosítását maga szkennelte be (ilyen a nálunk lévő Silver Sable is).
Idő meg... kinek hogy. Meg egy idő után belejön annyira az ember, hogy eléggé levigye egy képregény elkészülési idejét anélkül, hogy el kellene kapkodnia.
keildavid:
Szóval így van a honosítás. Most már érthető. A "sokszor előkerül"-dolog alatt biztos úgy érted, hogy ezek szerint mások is kérdeztek ilyent.
Köszönöm a választ dr samson. Jó pihenést.
dr samson:
Nem hülye kérdés ez, sokszor előkerül. Nézzük is:
-igen, ez egy teljesen non-profit munka, semmi pénzt nem kapunk érte, ellenben nekünk plusz kiadás van benne sokszor, mert pl talgabyval az utóbbi időben nagyon rászoktunk arra, hogy kifejezetten a honosítás miatt rendelünk meg dolgokat, amiket aztán újraszkennelünk. De azért szerencsére az új és viszonylag népszerű megjelenésekkel nincs ilyen gond, azokból van jó minőségű szkenn. És igen hobbinak tekinthető, az is. És sehonnan nem kapunk pénzt leszámítva a fizetést, ösztöndíjat, stb...
-az idő: nos, ahogy szoktam mondani, egy nap 24 órából áll, és ebből 6 óra alvás bőven elég. Való igaz, hogy ez egy igen szabadidős foglalkozás, de hát ez van. Amíg az ember szereti, addig csinálja, és azt is szoktam mondogatni, hogy az embernek csak arra nincs ideje, amire nem akarja, hogy legyen.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése