HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
dr samson:
--- Idézet ---Igen tudom, az ott olvasható DC karakter hősök leírásában le van írva minden.
--- Idézet vége ---
Igen, plusz annyi titkot elárulok, hogy a következő Hősök összeállításban lesz Impulzusról is leírás.
--- Idézet ---Te aztán mindig meglepsz az ilyen remek képregényekkel. smiley.gif
--- Idézet vége ---
Nem. Ebben a hónapban még marad a dupla frissítés, plusz torlódás miatt októberben is, de novemberben már nem biztos, jövőre pedig több ok miatt sem lesz rendszeresen két képregény kirakva szerdánként...
--- Idézet ---Továbbá úgy néz ki is rejtély maradt, hogy mi lett Jericho-val és Halálcsapással.
--- Idézet vége ---
De, kifog. De az már egy másik történet lesz...
keildavid:
Hű ez a Tini Titánok v3 05.szám nagyon jó. A borítója is nagyon jó. Mert azon látható Impulzus és Kölyök Flash. Nos akkor így már érthető, hogy mi történt vele. Mert elmondta, hogy eltöltött relatíve másfél évet, ami a többi Titánoknak csak 20 perc telt el. Így akkor kiderült, hogy mi történt vele. Pl. elolvasott minden könyvet, felvette az új jelmezét, stb. Szóval ez a magyarázat: minél gyorsabban fut, annál jobban elmegy az idő mellette. Szóval neki ezért telt el másfél év. Bár olvastam, hogy Kölyök Flash azaz Bart Allen nagypapája is Flash volt. A NewGenen olvasható Végtelen Válság 4. részben láttam. (Akkor ezek szerint többen is viselték a Flash nevet.) Igen tudom, az ott olvasható DC karakter hősök leírásában le van írva minden.
Továbbá úgy néz ki is rejtély maradt, hogy mi lett Jericho-val és Halálcsapással.
Ezer köszönet Dr Samson és BuB a Tini Titánok v3 05.számért. Továbbra is sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz. Dr Samson neked pedig sok sikert kívánok a dupla frissítéshez. Te aztán mindig meglepsz az ilyen remek képregényekkel.
dr samson:
De korán van...
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1533&catid=7&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Tini Titánok - Gyerekjáték tpb[/a]
Sepi:
Mellékesen megjegyzem, hogy bármennyire is sikerült a Marvelnek elhitetnie, hogy ők találták ezt ki, a DC-nél jóval korábban volt már egy ilyen crossover, és annak is görbe tükröt mutat ez a történet.
dr samson:
Eh, talgaby válaszolt helyettem. De a lényeg tényleg az, amit ő mondott, hogy ez a szám a Marvel arculcsapása akart lenni és mit mondjak, remekül sikerült is megvalósítani a dolgot...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése