HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (45/66) > >>

Ben Reilly:
Szeretném köszönetemet kifejezni a Tini Titánok - Gyerekjáték TPB-ért a honosító stábnak, Doki   ; BuB-om   és persze Wearwolfff   . Sajnos ez a kiváló TPB újfent megerősített abban, hogy ős-Marvelesként mennyi remek DC sztoriról maradhattam még le, de igyekszem bepótolni.
A sztori izgalmas és remekül van megírva, de a rajzok nem az én ízlésem, néhol pedig a karakterek ábrázolása finoman szólva is fura.   De mindent egybevéve remekül szórakoztam amíg olvashattam. Köszönöm.  

dr samson:
Igen, lesznek még. Nem is olyan sokára.  És igen, az sem nagy titok, hogy jövőre a honosításaim egy jelentés része már oda fog kikerülni és nem ide a Hzs-re. Amúgy az X-fanzine-on is lesz még egy Hulk honosításunk honfival, nem is olyan rég beszéltük meg, szóval talán még idén ki is kerül.

keildavid:
Más honosító oldalon is? Hű ez aztán nem semmi. Ja igen láttam már néhányat. Pl. a Hulkot az X-Fanzine-on.
Meg valamit kihagytam az előbb. Jól olvastam én, hogy a NewGenen lesz még olyan DC karakter leírások? Nem is tudtam, hogy ilyen is lesz. Az is jó volt elolvasni.

dr samson:
Másképp fogalmazok: jövőre is lesz sokszor, hogy egy héten többször is találkozhatsz a fordításaimmal, csak nem itt (vagyis nem csak itt) a Hálózsákon...

keildavid:
Megtudlak érteni. Akkor ezek szerint még mostanában menni fog a dupla frissítés. A későbbiekről nem kell részletezni. Amúgy se baj, hogy szerdán nem lesz kirakva két képregény.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése