HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó csapatképregényei
Amondin:
--- Idézetet írta: dr samson ---Már vártam, hogy ezt mikor kérdezi meg valaki... Ez egy kis DC történeti csemege, ugyanis az eredeti Kara Zor-elnek, aki a Végtelen Világok Krízisében meghalt, volt egy szuper lova... és ennyi, ne akarjatok többet tudni, hála az égnek, most nincs...
--- Idézet vége ---
Eredeti? Úgy érted hogy a mostani Supergirl nem az eredeti? Vagy valami mást értettél ez alatt?
dr samson:
--- Idézet ---Én ebben a részben egyáltalán mit csináltam? wacko.gif
--- Idézet vége ---
Itt semmit, de korábban sokmindent...
--- Idézet ---úgy fognak rajta nevetni mint Supergirl lován, de azt mondtátok hogy a Tini Titánok 2003-as és a Supergirl pedig 2005-ben jelent meg és gondolom még nem nem telt le az a két év szóval Supergirl akkor hogy lehetett? Ezt nem egészen értem.
--- Idézet vége ---
Már vártam, hogy ezt mikor kérdezi meg valaki... Ez egy kis DC történeti csemege, ugyanis az eredeti Kara Zor-elnek, aki a Végtelen Világok Krízisében meghalt, volt egy szuper lova... és ennyi, ne akarjatok többet tudni, hála az égnek, most nincs...
BuB:
--- Idézetet írta: keildavid ---Ezer köszönet Dr Samson és BuB a Tini Titánok v3 07. számért!
--- Idézet vége ---
Én ebben a részben egyáltalán mit csináltam?
De szívesen
És én is kösz a Titánokat, igaz olvasni még mindig nincs időm, csak töltögetni, de azért köszi.
Amondin:
Köszönöm Dr Samsonnak és BuBnak a Tini Titánok 7. részét.
Jó kis nyugodt történet volt azért tetszett nagyon mert külön bemutatta a Titánok életét amikor éppen nem kell világot menteniük. És egy "Superkutya" hát ilyet aztán tényleg nem minden képregényben látunk.
Lenne egy kérdésem amikor Superboy aggódik hogy nevetség tárgya lesz a kutya miatt akkor megemlíti hogy úgy fognak rajta nevetni mint Supergirl lován, de azt mondtátok hogy a Tini Titánok 2003-as és a Supergirl pedig 2005-ben jelent meg és gondolom még nem nem telt le az a két év szóval Supergirl akkor hogy lehetett? Ezt nem egészen értem.
(A hulkot majd holnap fogom elolvasni kell valami holnapra is)
dr samson:
--- Idézet ---Ravenről azt nem értem, hogy mi történt vele pontosan. Mert eddig úgy tudtam a Tini Titánokkal volt,
--- Idézet vége ---
Raven korábban meghalt. Hogy hogyan és miként, az most egy hosszú történet, a lényeg az, hogy a Vértestvériség (Brotherblood) támasztotta fel, a többire meg majd májusban visszatérünk...
--- Idézet ---Kérdéseim: a DC képregények(pl. Supergirl, Tini Titánok, Ifjak Ligája, stb.), amiket te honosítasz Dr Samson átkerülnek a NewGen oldalra. Azt nem értem miért? Van ennek valami oka?
--- Idézet vége ---
Természetesen, mint mindennek, ennek is van oka(i). Ezen okok egy része személyes jellegű és nem publikus, de maradjunk annyiban, hogy az is közrejátszott benne, hogy az év első felében egyszerűen nem férne be még heti 1 DC képregény is a szerdai frissítésekbe...
Meg eleve a nagy részét BuB-al együtt csinálom és akkor miért ne kerüljön hozzájuk?
Egyébként ha már megemlítetted, az Ifjak Ligája is fog folytatódni, csak arra már most a nagy év végi hajtásban sajnos nem jutott időm... De jövőre reményeim szerint rendszeresen fog frissülni az a sorozat is, igaz nem túl gyakran, kb 2-3 havonta egy résszel.
--- Idézet ---A következő kérdést eredetileg a NewGennek és Nektek szólna, hogy a DC képregények, amik itt a HZs-n és a NewGenen van nem gondoltatok arra, hogy valami linket is létrehozzatok a letöltő galériába(mint ahogy a DC vs Marvel-lel volt)? Ezt azért kérdezem, mert sokan érdeklődhetnek, hogy a következő része hol található. Így akkor az olvasók is tudhatják, hogy hol kell megkeresni azokat a bizonyos DC képregényeket.
--- Idézet vége ---
Az ötlet alapvetően nem rossz, de mivel változások várhatók a NewGen háza táján, ezért egyelőre biztos nem lesz így megvalósítva...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése