HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó csapatképregényei

<< < (23/66) > >>

keildavid:
Ezer köszönet Dr Samson és BuB a Tini Titánok v3 07. számért!        Nagyon jó volt ez a történet. Mert minden oldalon egy-egy szereplő gondolatatit ismerhetjük meg. Mert hát ott vannak a narrátorbuborékok.
Ravenről azt nem értem, hogy mi történt vele pontosan. Mert eddig úgy tudtam a Tini Titánokkal volt, a kezdetek szerint pedig elváltak útjaik.(Ha jól gondolom majd erről is lesz szó a Vértestvérek című történetben).
Csillagfény, mint kertész. Hát ilyent még eddig nem láttam.
És örülök annak is, hogy hamarosan lesz a Tini Titánok Egy évvel később történet is. Akkor tényleg igaz, amit mondtál. Hogy felváltva fog menni a történet.
Kérdéseim: a DC képregények(pl. Supergirl, Tini Titánok, Ifjak Ligája, stb.), amiket te honosítasz Dr Samson átkerülnek a NewGen oldalra. Azt nem értem miért? Van ennek valami oka?
A következő kérdést eredetileg a NewGennek és Nektek szólna, hogy a DC képregények, amik itt a HZs-n és a NewGenen van nem gondoltatok arra, hogy valami linket is létrehozzatok a letöltő galériába(mint ahogy a DC vs Marvel-lel volt)? Ezt azért kérdezem, mert sokan érdeklődhetnek, hogy a következő része hol található. Így akkor az olvasók is tudhatják, hogy hol kell megkeresni azokat a bizonyos DC képregényeket.
Sok sikert kívánok neked Dr Samson a DC képregény honosításhoz(a NewGen oldalon)!

dr samson:
Mi az, hogy honnan került elő? Hát az Erődből, ahol általában lenni szokott...

zoli:
üdv,honnan került ide krypto  

dr samson:
Pont az van, amit tg mond: fogalmam sincs milyen betűtípussal írták be, másrészt már javítottam volna...  

Ja és:

[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1533&catid=7&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Tini Titánok Gyerekjáték tpb[/a]

talgaby:
Kivitelezhető, csak arányosan nem éri meg. Ha nem AstroCity, akkor ki kell bogarászni, milyen betűtípus, akkor tizedre pontosan belőni a méretét és a sorközt, és után lehet retusálni és átírni. Én egyszer kényszerültem erre egy naaaagyon korai CSI-nál, és soha többet olyat.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése