Ehhez kapcsolódóan:
(Nem) kicsit gatyába ráztam az Angyalok és démonok cikkeit. Most már működik egy belső tárgymutató cikkbéli visszavezető linkekkel azoknak, akik mobil eszközről neteznek; plusz a fő, tartalomjegyzékes cikkben ott egy összesített tárgymutató is a gyors és azonnali navigációhoz (minden link ott új ablakot nyit - tudom, hogy egyes webfejlesztők szemrángást kapnak tőle, én viszont attól, ha aktív ablakban nyit meg nekem más lapra vezető linkeket).
Ez a Marvel Enciklopédia és még jó pár hasonszőrű szócikkes bejegyzésünk jövője is egyben (a következő a Képregényes alapfogalmak lesz, ez már biztos). Nem lesz belőle egy wiki-szerű valami, mert az XML azért ebből a szempontból erősen korlátoz - ráadásul eléggé időigényes is, mindent kódban kézzel kell végigpötyögni - de a végére szeretnék valami olyan cikkgyűjteményt tudni itt, ami nem csak információt tartalmaz, hanem kezelni is lehet azt. A következő kb. egy évben lehet majd számítani arra, hogy szép lassan átalakítom a Tudástárat ott, ahol ezt ésszerűen meg lehet oldani és van is haszna (a karakterlapoknál biztos nem).
Asgardra meg majd valamikor kitalálok valamit, mert jelenleg az a legszebb, ámde legkezelhetetlenebb enciklopédia-bejegyzésünk.