Köszönöm Aldarionnak az Azeroth történelme újabb fejezetét. ( meg a múltkorit is, azt elfelejtettem véleményezni, de ami késik nem múlik.)
Egyre jobban tetszik a warcraft világa. Igaz ez még csak a kezdete, de ha ilyen jó a kezdete, akkor vajon milyen lehet a többi része?
Számomra kicsit érdekes volt, hogy a Pantheon nem vette észre, hogy Sargeras lerombolta, amit ők felépítettek, de ahogy láttam nekik is megvolt a maguk problámái, az elementálokkal.
Az öt sárkány igen jó folytatást ígért. Annak külön örültem, hogy minden sárkánynak meglett mondva a színe, és hogy milyen erőt birtokol. Már itt sejtettem, hogy valamelyikük el fogja árulni a többit. Számomra két lehetőség volt, vagy Alextrasza, vagy Neltharion fogja elárulni a többit. A színükből gondoltam ezt.
A 3. résznek az első fele számomra egy kicsit zavaros volt, de a végére nagyjából megértettem. Először azt hittem, hogy az éjelfek nagyjából azonosak a Forgotten Realms sötételfjeivel, tehát, hogy ők az elfek rosszabbik változatai, de a végére rájöttem, hogy nem így van. (ha tévednék akkor javítsatok ki)
Az Ősök Háborújában bekövetkezett az amit már vártam, történetesen, hogy az egyik sárkány elárulja a többit. Végül meg lett az eredménye annak, hogy a titánok semmibe vették Sargeras-t. Érdekes lesz a folytatása, ha jól vettem ki akkor, Sargeras megpróbál átjutni Azeroth-ba. Várom a folytatást.
Egy kérésem lenne, ha nem gond, történetesen, hogy tudtok-e a karakterekről képeket mutatni, mert számomra elég nehéz elképzelnem őket úgy, hogy fogalmam sincs hogy néznek ki.