HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
zajrus:
ööö... valaki tudna segíteni? A Wikibe azt írják hogy a mostani Green Lantern a v4 itt Talgaby meg azt hogy az a v5 akkor most melyik?
Sepi:
Akkor meg is érdemled.
dr samson:
Én szeretem a BND történeteket...
Sepi:
A Lostot eredetileg 5 évadosra tervezték, később a siker miatt toldották meg még egy évaddal. Ami igazából úgy jött ki, hogy az évadokból lecsippantottak két-két részt, és a csonka negyedik évadból hiányzó részek azok ami kitezsik a hatodik évadot. Tehát nem nyújtják azt tovább mint eredetileg tervezték. És közel sem szörnyű a történet, hiszen azért vannak benne megdöbbentő dolgok, amikre később nagyon jó magyarázatokat adnak.
--- Idézet ---Na, akkor, hogy folytassam a Lost témát, én Bennel értek egyet, és nem értem, hogy mit esznek rajta az emberek. Én egy részt láttam belőle, az nekem bőven elég is volt.
--- Idézet vége ---
Igen, csak mint mondtam egy rész alapján nem lehet róla véleményt mondani, hiszen összefüggő a történet benne, így ha nem az elejétől nézed persze hogy vannak benne olyan dolgok amelyek sötétek lehetnek. Ez olyan mintha a Pókember képregényeket is a mostani BND történetek alapján akarnád értékelni.
talgaby:
ASGBADGAT, vagyis All Star Goddamn Batman and Dick Grayson, Age Twelve.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése