HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (138/140) > >>

zozi56:

--- Idézet ---A jó az, hogy a jelenlegi második legelviselhetetlenebbül rossz amerikai szuperhős-képregény
--- Idézet vége ---
És melyik az első?

Ben Reilly:
Általában nem szoktam olyasmit szapulni, amit nem ismerek behatóan (aki ismeri bizarr viszonyomat a Smallville című sorozattal az tudja hogy nem a levegőbe beszélek) de a Fringe vagy Rejtély ahogy tetszik arra az egyszerű koncepcióra alapul, hogy az átlagnéző tökhülye és úgyse érti miről folynak a "tudományos" diskurzusok az egyes epizódokban. A Fringe 2. részében a "retinában rögzül amit az ember halála pillanatában utoljára lát" marhaságról már a Stomon is értekeztünk.
A Lost pedig igen nagy sorozat VOLT kb a 2. évad végéig, mert addig még volt mondanivalója a forgatókönyvíró stábnak, de aztán szép lassan elfogytak a töltetek és idea patronok, és további  2 évadon át vakarták a fejüket, hogy mi az Istennyilát is kezdjenek a történettel. A sorozatot meg nem azért folytatták, mert hú de jó ötleteik születtek, hanem: ZSÉ.
Bevallom férfiasan, amikor megtudtam, hogy a Fringe a Lost és még kitudja milyen kaotikus történetek atyja, J.J. Abrams viszi az új Trek mozit, rettegve vártam az eredményt, de hálistennek az jó lesz.

dr samson:
Na, akkor, hogy folytassam a Lost témát, én Bennel értek egyet, és nem értem, hogy mit esznek rajta az emberek. Én egy részt láttam belőle, az nekem bőven elég is volt.  

Gaby: igazad van Choival kapcsolatban, elnéztem, bocsi...

Kinglade:
A Losthoz csak annyit, hogy most megy az 5. évad, jövőre jön a 6. és egyben utolsó. Ja és az 5. szezon talán a legjobb a sorozatban szerintem, még a fantasztikus elsőt is felülmúlja eddig. Én nézem a Finget-t is (természetesen nem a szánalmas magyar szinkronnal) és szerintem egész jó. Érződik rajta JJ Abrams keze nyoma (az Ő ötlete volt a Lost is), néha az egyes tölteléksztorik nem ütnek akkorát, de már az átívelő szál miatt is érdemes nézni, ami nagyon jól össze van rakva. Hogy a rovatokról is írjak: a Rendelő még mindig nagyon tetszik, talgaby rovatai pedig szintén bejönnek, főleg a Mortal Kombat. Csak így tovább.

zozi56:

--- Idézetet írta: Nitro ---Nemtom, jó helyre írom-e de engem meglep, hogy a szavazók többsége online képnézegetőben olvassa a képregényeket a letöltés helyett.  
--- Idézet vége ---
Ez meglepett engem is, ilyen eredményre aztán nem számítottam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése