HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
talgaby:
Ha másfél órán belül el tud készülni, meglátod. Ha nem akkor majd jövőre ugyanezen a napon.
Asys:
Spec. frissítés? Miről is van szó?
dr samson:
A spec frissítés készül, csak kicsit megcsúszott bizonyos dolog miatt. Ellenben a rossz hír az, hogy ha nem készül el időben, akkor egy teljes évet csúszni fog... De egyelőre legyünk optimisták...
zozi56:
Köszi, bár az elmúlt egy-két hónapban nem sok időm volt fordítani, a HZs-re szánt időm teljes egészét elviszi az oldalbütykölés. A speciális frissítés pedig... Két nagy dologról tudok, ebből az egyik még készül. Szerintem mindkettő nagyon különleges, nem tudom még, melyik megy ki ma.
keildavid:
Nos elolvastam a rovatodat zozi56. Az Őrszemről írtál pár infót, amit tudni kell. A v1(6 rész) az FQ-n megtalálható és a v2(8 rész)itt a Hálózsákon. Nagyszerű, hogy ezeket összefoglaltad. Bár mondtad, hogy az FQ-n levő Őrszem v1-hez vannak hiányos történetek, amit már egyszer én is említettem itt a fórumon. Sok sikert kívánok neked az Őrszem képregény honosításhoz.
Viszont volna egy-két kérdésem. A speciális frissítésről eset szó a múlt héten. Véletlenül, nem erről az Őrszem rovatról volt szó? Vagy valamit félreértettem?
További jó munkát zozi56.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése