HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (115/140) > >>

talgaby:
Játék vagy történetegység? Játékból kettő, történetből négy, és azok összességében darabonként hosszabbak, mint bármelyik eddig. Vagyis, hogy szemléletesebb legyen: eddig írtam meg az YBK-ra. Miután pár hónapja befejeztem a maradékot is, megdupláztam a teljes dokumentum hosszát. Összesen amúgy még 52 fejezet van hátra, és az utolsóelőttin garantáltan le fog esni mindenki álla.  Bár az még jó egy év, mire kikerül.

Farek:
Basszus, van ám kavarás rendesen. És most akkor mindnki jól ott maradt? Azért ez igy ebben a formában igen kemény. Hány rész van még hátra? Már csak egy?

zozi56:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1459&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Mortal Kombat története - hatodik rész[/a]

talgaby:
Igen, de egy része azóta érvényét vesztette, és mivel azok egy karaktert visznek végig elejétől a végéig, nem akarom így lelőni a poénokat az utolsó két játék sztorijából. Van a legvégén egy csavar (és tényleg, egy elég durva fordulat lesz az utolsóelőtti fejezetben), ami miatt szerintem megéri visszatartani a karakterlapokat.

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: talgaby ---Azoknak azután kezdek neki, ha lement a sztori.
--- Idézet vége ---

csináltál már karakter leírásokat, nem? a yoggdrasilon anno a te karakter leírásaidat lehetett olvasni, nem?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése