HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
grey gargoyle:
huhh, ez borzasztó nagy munka, elismerésem a kitartásodhoz. A mostani rész pedig elég izgalmas ponton maradt abban. Várom én is nagyon a folytatást.
talgaby:
Mivel már feltöltöttem az egészet a szerverre, aligha fogom. A gond legfeljebb a karakterlapokkal lesz, azokat elkezdtem átnézni, és gyakorlatilag az egészet újra kell gépelni nulláról.
SithLord:
Aha,gondoltam...Oks,köszönöm az infókat és abba ne hagyd a mortal dokumentációkat!!!!
talgaby:
[span style=\'color:#000000;background:#000000\']De, de ez[/span] elvileg a tizedik részben derül csak ki. Mondjuk igyekeztem finom utalásokkal terelgetni a dolgot.
Az Armageddon meg... hát, az még messze van. Előtte még két teljes rész lesz a Deception, aztán jön három részben és cirka harminc fejezetben az Armageddon (ami elég szép ahhoz képest, hogy nincs is hivatalos története...). Ja, és igen, elírtam lejjebb, még öt rész van hátra, nem négy.
SithLord:
Üdv!ÁÁÁÁ,ez fenomenális volt talgaby,köszi-köszi!!!!
Akkor kb most érünk az mortal kombat armageddon történéseihez,igaz?Ez meg is van nekem ps2-re,ebben azt láttam,hogy Liu Kang láncokkal a kezén zombiszerű állapotban van..de az előzmények ismeretében,amit a jóvoltadból olvashattam,most már részben érthető...Kiváncsi leszek,hogy mi lett Scorpionnal,meg Sub-Zeróval...Aztán most lehet,hogy hülyeséget fogok írni-kérdezni,de Noob saibot nem az eredeti Sub-zero?
Várom a 7.rész beszámolóját!!!!
Az ERŐ legyen veled!!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése