HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (12/140) > >>

garrido:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2012. Július 26., 18:09:59 ---Valamint az Angyalok és Démonok leírásainak hiánypótlására is sor kerül.

--- Idézet vége ---

Azt nagyon várom már.

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2012. Július 26., 18:09:59 ---Addig olvasgassátok a Vadföldet, arra pl még visszajelzés sem jött.

--- Idézet vége ---

Jó nagy munka volt az is, én elolvastam, de túlságosan nem kötött le sem a leírás, sem amikor a füzetekben találkoztam vadfölddel és lakóival, de szép munka volt.

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Gery - 2012. Július 22., 14:57:33 ---Milyen leírás várható legközelebb?

--- Idézet vége ---

Jól mondja Talgaby, valóban az Égiek jönnek, amint befejeztem a Newgenre a soron következő DC Hősök kötetet. Valamint az Angyalok és Démonok leírásainak hiánypótlására is sor kerül. Addig olvasgassátok a Vadföldet, arra pl még visszajelzés sem jött.

--- Idézetet írta: Predash - 2012. Július 23., 18:00:43 ---Akkor én is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Bennek a leírásaihoz, mert rengeteget segített abban, hogy jobban megismerjem Asgardot, és néhány karaktert. (Az Avengers rajzfilm kapcsán olvasgattam sokat.)

--- Idézet vége ---

Nagyon szívesen.  :)

Predash:
Akkor én is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Bennek a leírásaihoz, mert rengeteget segített abban, hogy jobban megismerjem Asgardot, és néhány karaktert. (Az Avengers rajzfilm kapcsán olvasgattam sokat.)

talgaby:
Talán az Égiek (Celestials), bár ennek most Ben a megmondhatója.

garrido:
Milyen leírás várható legközelebb?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése