HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
Usagi Yojimbo:
Engem leginkább az alternatív Pókemberek érdekelnek, de szívesen néznék bele a szimbiótákról szóló részekbe is.
Ben Reilly:
A készülő Pókember Enciklopédiában szeretnétek olvasni a szimbiótákról is? Venom, Vérontó, Scream, Phage, Riot, Lasher, Agony, Hybrid, Toxin, Anti-Venom, ZZZXX , Scorn, Payback, Krobaa.
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Gery - 2012. Szeptember 08., 16:47:04 ---The Red Celestial (Thor 417)
The Red/Blue Judge (F4 Annual 26)
--- Idézet vége ---
Kényszerűségből maradtak ki, a Redről annyi infó van csak, hogy segédkezett a Kék Égi világrajövetelében, a Red-Blue pedig mindössze egyszer szerepelt, találkozott Kubikkal az élő kozmikus kockával, és soha többé nem látta senki.
A Black egy alternatív valóságbéli mása Tiamutnak az Álmodó Éginek, és nem sok dologban tér el a története fővonalbeli énjétől.
garrido:
Köszi az Égieket, kaptam új információt, viszont maradt még pár kérdésem.
2 hiányzó Égi:
The Red Celestial (Thor 417)
The Red/Blue Judge (F4 Annual 26)
Van pár füzet, ami nem teljesen tiszta az Égiekkel kapcsolatban:
F4 v1 338-341 Black Celestial (Tiamut?), Galactus...,
F4 v1 398-400 Celestialok - Szemlélők,
Thor v1 448-450 Celestialok - Ego (Tales Of Asgard).
Valaki ismeri-e ezeket a történeteket?
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Gery - 2012. Július 26., 19:40:31 ---Jó nagy munka volt az is, én elolvastam, de túlságosan nem kötött le sem a leírás, sem amikor a füzetekben találkoztam vadfölddel és lakóival, de szép munka volt.
--- Idézet vége ---
Nem az kell nekem, hogy valaki elismerje, hanem hogy megossza a véleményét arról amit olvasott. :) Téged nem kötött le. Engem sem. ;D Csak muszáj volt mert a Vadföld amolyan képregényes vakfolt amiről alig lehet valamit tudni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése