HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (78/140) > >>

Sepi:
Az oldalon online játszható Mortal Kombat játék.  :brow:

Asys:
Talgaby-nak hatalmas köszönet a MK rovat legújabb részéért!  :worship:
Vajon mi lesz az a nagy április végi Mortal meglepetés; karakterleírások, egy nagyobb képregénypack vagy valami egészen más?  :nemtudom:

Amondin:
Érdekes lesz a folytatás ha mindegyik faj eredét leírja, leginkább a töpék eredetére leszek kíváncsi, mert azoknál a fantasyknál amiket olvastam, általában kihagyták az ő eredetüket, persze van kivétel pl: Eragon.
És akkor az egy testőr démon lesz, hát valóban testőrnek jó lehet, de ahogy már megszoktam a fantasyknál, legyen egy démon bármekkora, úgyis legyőzik, de persze nem úgy, hogy van egy démonölő fegyvere hanem jól kitalált és érthető megoldást találnak erre az írók. Pl a Gyűrűk Urában ahogy Gandalf legyőzi a Balrog-t.

Aldarion:
Szerintem az valamelyik testőr démon lehet, egyike azoknak, akiket Sargeras bocsátott Azshara rendelkezésére, hogy megóvja menyasszonnyát a "rebellis" csőcseléktől - vagyis a saját népétől...

Igen, jól sejted. A második fejezet az emberek, törpék, nemes elfek és trollok eredetét és történetét foglalja majd össze, a harmadik pedig a Horda születését. A negyedik és ötödik fejezet pedig már a Warcraft 1-3 történetéről szól majd.

Amondin:
Lesznek karakterleírások is? :ugral: Hát annak nagyon fogok örülni, így legalább majd részletesebben is megismerhetem a karaktereket, ha eljutunk odáig.
Szóval az éjelfek hamarosan eltűnnek, kár, de gondolom ez azt jelenti, hogy az emberek, és más élőlények veszik majd át a helyüket.
Ami pedig Azsharát illeti, hát igen, amikor még éjelf volt sokkal barátságosabbnak nézett ki.
Két kérdésem lenne a két képhez. Az egyik, hogy a nagáknak nem hat karjuk van? Legalábbis a Hereos 3-ban hat volt nekik. De lehet, hogy az csak ott volt.
A másik kérdésem pedig, hogy az első képen a portál mellett látható egy démon, akinek vörös szemei és szája van. Ő egy fontosabb karakter, vagy csak egy jelentéktelen démon?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése