HálóZsák fórumok > a Zsák

A rovatokról

<< < (79/140) > >>

Aldarion:
Ekkorra Illidan már megkötötte a paktumot Sargerassal, de az összefoglaló ilyesmikre nem tért ki konkrétan, így erről majd az egyes karakter leírásokban olvashatsz részletesebben - maint eljutok odáig...  :badteeth:

Ami az éjelfeket illeti, még egy frissítés erejéig foglakozunk velük, utána egy jó időre magukra hagyjuk majd őket, mert csak a Warcraft 3 eseményei során jutnak ismét fontos szerephez.

Ami magát Azsharát illeti, ő állítólag majd az új kiegészítőben fog "debütálni" a WoW-ban, mert ezidáig csupán a regényekben szerepelt ténylegesen, a Hasadás óta pedig senki sem látta - a történet szerint legalábbis.

Egyébként így nézett ki, mikor még a portál elkészülésére várt:

És állítólag így néz ki a mágikus katasztrófa óta:

Nem tudom, ki hogy van vele, de előtte mutatósabb volt :D

Amondin:
Köszönöm Aldarionnak az Azeroth történelme újabb fejezetét.
Látom kezd szépen előrehaladni a történet. Illidan meglepett rendesen. Nem gondoltam volna, hogy ennyire megszállotja a mágiának, és ezért képes elárulni a testvérét. Kár érte, pedig kezdtem megkedvelni a karakterét, de ki tudja lehet, hogy később megbánja ezt a tettét a börtönében eltöltött ideje alatt. Annyi kérdésem lenne Illidanhoz, hogy itt már Sargeras kiégette a szemeit, vagy az majd csak később lesz?
Azshara sorsa is meglepő volt, remélem lesz még róla szó, de ha jól értelmeztem, akkor egy jó hosszú ideig nem tűnik fel újra. Várom a folytatást, kíváncsi vagyok mi lesz Illidan, és a többiek sorsa a továbbiakban.

talgaby:
Hát akkor most olvashatsz róla jó sokáig.
Amúgy kíváncsi vagyok, lesz-e olyan, aki a vége előtt rájön majd, mi folyik pontosan a mostani történetszál alatt.

Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Mortal Kombat rovat folytatását!  :worship:
Taven az egyik kedvencem karakterem!  :brow:

Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Mortal Kombat legenda legújabb részét!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése