HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
Amondin:
Szóval akkor a trollok majdnem mindenüt rendelkeznek regenáló képességgel. Számomra ez azért volt furcsa, mert nekem az első fantasyhoz kapcsolható élményem a Gyűrűk Ura volt, ott pedig ha jól emlékszem akkor nem regenálódtak a trollok. De lehet, hogy tévedek.
És ha jól értelmeztem, akkor az eljövendő háborúnak Aegwyn lesz az okozója. Érdekes lesz.
Nehéz lesz kibírnom a következő két hetet. ;D
Aldarion:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 25., 11:45:44 ---Két elírást találtam. Nem nagy hibák, csak gondoltam szólok.
--- Idézet vége ---
Köszi az észrevételt kijavítottam. Valahogy elkerülték a figyelmemet, mikor a feltöltés előtt átfutottam a cikket...
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 25., 11:45:44 ---Érdekees, hogy a trollok vissza tudják növeszteni a végtagjaikat. Azt hittem ez csak a Forgotten Realmsban van így. Ezek szerint nem.
--- Idézet vége ---
Igen, itt is tudnak gyógyulni. A trollok igazság szerint majdnem minden fantasy történetben rendelkeznek regenerálódási képességgel, a D&D-n alapulókban, mint a Forgotten Realms, mindenképp. A Warcraft II-ben a horda oldalán külön ki kellett fejleszteni nekik ezt a képességet, de határozottan megérte, mert onnantól kezdve még ütősebbek lettek.
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 25., 11:45:44 ---És akkor így kötötték meg az emberek a szövetségüket a nemes elfekkel. Gondolom ennek még létfontosságú szerepe lesz a továbbiakban.
--- Idézet vége ---
Igen, ennek még lesz jelentősége, méghozzá nem is olyan soká kiderül az is, hogy mi. Annyit elárulok hogy a dolog Aegwynnhez, egy nagy hatalmú ember varázslónőhöz is köze van, aki vendégszerepelt már a fősorozat hatodik számában, meg még később is visszatér még. Róla egyébként egy hónap múlva lesz majd szó az összefoglalókban, mert ember létére a világ egyik legmeghatározóbb alakjává vált, és jószerivel az ő beképzeltsége miatt alakultak a Warcraft I-II-III eseményei úgy ahogy.
Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Mortal Kombat-os birodalmak és fajok bemutatását! :worship:
Remek dokumentáció, érdekes információkkal! :bravo:
Amondin:
Köszönöm Aldarionnak az Azeroth történelme újabb részét. :worship:
Látom most már feltűntek az emberek, és a trollok is. Érdekees, hogy a trollok vissza tudják növeszteni a végtagjaikat. Azt hittem ez csak a Forgotten Realmsban van így. Ezek szerint nem.
Gondolom a Quel'Thalasnál szenvedett vereség az oka, hogy már csak kevés trollt lehet találni Azerothban. Vagy legalábbis jóval kevesebbet mint akkor.
És akkor így kötötték meg az emberek a szövetségüket a nemeselfekkel. Gondolom ennek még létfontosságú szerepe lesz a továbbiakban.
Két elírást találtam. A második bekezdés harmadik sorában " Néhány év múlva sazonban" Itt gondolom azonban akar lenni.
És a 7. bekezdés 5. sorában " A hét legyobb nemes elf főúrból álló..." Itt gondolom legnagyobb akar lenni.
Nem nagy hibák, csak gondoltam szólok.
Várom a folytatást.
zozi56:
Van esetleg igény egy képes RSS tutorialra?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése