Sziasztok! Gratulálni szeretnék a csapatnak az 1500-ik honosításhoz! Ez tényleg egy hatalmas eredmény, azt hiszem, hogy Magyarországon nem is büszkélkedhet senki ilyen sikerrel ezen a téren. Egyébként még anno 2003 végén kerültem komolyabban internet közelbe. Rögtön rá is kerestem a google-ben a magyar képregény honosításokra, mert csak ott tudtam elolvasni a régi kedvencek kalandjait (én is, mint sokan közületek a Kandi lapokon nőttem fel:)) És képzeljétek akkor még nem dobta ki a Hálózsákot a google. Csak a többi képregényes portál linkjei közt találtam rátok. Akkor nagyon meg voltam lepődve, hogy egy ilyen klassz honlapot miért nem lehet megtalálni. Aztán úgy hozta a sors, hogy nem figyelhettem soron a honlap pályafutását, de egy pár héttel ezelőtt ismét megtaláltam. És most látva ezt a nagy eredményt (pl. napi szinten megjelenő honosításokat) mondhatom, hogy az állam leesett. Azt hiszem rendszeres látogatótok leszek:) Belekezdek a képregények letöltésébe, de azt nem ígérem, hogy mind az 1500 sikerülni fog. Hálás köszönet értük úgy a régi tagoknak, mint a mostaniaknak!