HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (101/111) > >>

freakdavE:
Nem mértem le, de nagyjából fél perc volt az új regisztráció. Akár háromszor ennyi időt is rászántam volna...  

--- Idézet ---Dave: az a Star Trek öröm remélem hsz-ben és szavazatban is meg fog nyilvánulni!
--- Idézet vége ---
Mint eddig mindegyik ST esetében.  

Sepi:
Teljes nyugalommal írtam ezeket a szavakat, mégha a stílusból nem feltétlenül ez jött le.

TékozlóAngyal...:
nyugalom

Sepi:

--- Idézetet írta: rolinev ---Az AllComics meg nem    
--- Idézet vége ---
A linkek közé bekerülést ki kell érdemelni. Azért minden új oldalt nem dobálunk bele, hogy aztán meg fél év múlva megszünjön, és akkor meg szedhetjük ki. Majd kb fél-egy év múlva vissza lehet rá térni, és akkor eldöntjük, hogy felkerüljön a linkje vagy ne.

--- Idézet ---- a fórum tom-tom ez a régi de tudtommal ennél a rendszernél van fórum amit be lehetett volna rendesen rakni és így megoldódott volna a regis gond.....
--- Idézet vége ---
A regisztrációs dolgot már többször kifejtettem, hogy miért nem lett megoldva, mégegyszer nem fogom elmondani. Olvassatok vissza, akkor majd láthatjátok, hogy miért nem lett úgy csinálva.

--- Idézet ---A fórumnál ha a srácok egy új, joomlához illeszkedő motort indítanak be, akkor megoldódik a reg, de a régi fórum dolgait gondolom konvertálgatni kellett volna. Csak gondolom, kijavítanak ha nem igaz.
--- Idézet vége ---
Jól mondtad, és nem is keveset kellett volna vele baszakodni, amire egyszerűen se időnk, se türelmünk nem volt. Senki nem hal bele egy újabb regisztrálásba. Nem kötelező, a tartalom 99%-a regisztráció nélkül is elérhető. Így meg pláne felesleges lett volna annyi munkaórát beleölni.

talgaby:
A... tudástár anyagán még lesznek módosítások. A jelenlegin is. Ha egyszer bejutok az adminfelületre, vagy ahol ezeket tárolják, kijavítok pár ilyet, mint ami lentebb lett felsorolva, meg nyelvtani jellegű hibát is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése