HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (102/111) > >>

zajrus:

--- Idézetet írta: freakdavE ---Ja, meg annak is, hogy a ComicSquad kikerült a linkek közé.
--- Idézet vége ---

Az AllComics meg nem    

dr samson:

--- Idézet ---Gondolj bel idetéved egy átlagnetező aki egyáltalán semmit se tud a képregényekről max annyit hogy vannak, erre olyan példát hozol fel mint a New Krypton ami teljességel új..
--- Idézet vége ---
Már nem azért, de ha nem tud semmit a képregényekről, akkor úgy is tök mindegy neki, hogy milyen példát írok.  Legalább kíváncsi lesz és rákeres.  Amúgy meg az egész fogalomtár olyan hasraütés szerűen készült péntek éjjel, meg szombat kora reggel, és mivel én írtam, ezért nyilván olyan dolgokat írtam bele példának, amiket ismerek, szeretek. És ha azt vesszük, amit te mondasz, akkor eleve felesleges lett volna példát írni. Legalább is én ezt hámoztam ki a hsz-ből. De most gondolj bele: idejön, elolvassa, kíváncsi lesz, rákeres...én egy rakat sorozatba úgy kezdtem vele, hogy beszéltek róla a fórumokon, kíváncsi lettem és elkezdtem olvasni. Pedig nem tudtam miről is van szó...  

Dave: az a Star Trek öröm remélem hsz-ben és szavazatban is meg fog nyilvánulni!

freakdavE:
Szerintem már igazán ráfért a vérfrissítés az oldalra, reméltem is, hogy valami ilyesmin dolgoztok a leállás alatt.   A végeredmény nekem jobban tetszik, mint a régi. A HZs tudástár is jó újítás. A Star Trek és a Hellspawn frissítéseknek meg külön örülök. Ja, meg annak is, hogy a ComicSquad kikerült a linkek közé.

zajrus:
Gondolj bel idetéved egy átlagnetező aki egyáltalán semmit se tud a képregényekről max annyit hogy vannak, erre olyan példát hozol fel mint a New Krypton ami teljességel új.. A többivel is hasonló gondok vannak hogy egyszerűen lehet híres meg már mindenki tudja de van olyan aki nem, és aki nem tudja hogy mi az az ongoing stb akkor valszeg a képregényes eseményekkel sincs nagyon tisztába főleg az újakkal...
Tudom elég hülye észrevétel de akkor is.

dr samson:

--- Idézet ---- a leírások tényleg jók ( bár a fogalmasnál a példák elég érdekesek lettek )
--- Idézet vége ---
Hogy hogy érdekesek? Pontosan mire gondolsz?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése