HálóZsák fórumok > a Zsák
A főoldalról
zozi56:
A tudástár szövegére tényleg ráférne egy lektor, csak nekem most nem volt kapacitásom 50 oldalt átnézni. Az alapfogalmakat pedig talgaby már kiegészítette, csak még egyeztetjük a szövegét.
freakdavE:
--- Idézetet írta: Galen ---
--- Idézetet írta: freakdavE ---Meg a ComicSquad...
--- Idézet vége ---
Ja ha a cirka 20 alatti mennyiség is játszik akkor nálunk is van.
--- Idézet vége ---
Én pont azért említettem magunkat, mert nálunk sok francia képregény van, nem csak egy-kettő. Az ingyenreklám, meg ugyebár ingyenreklám...
De, hogy ne csak offoljak, elolvastam a HZs tudástár tartalmát. Mondjuk nekem nem mondott sok újat (kivéve a részletes Kapi leírást), de akik fiatalabbak és/vagy nem annyira jártasak a képregények világában, sokat okosodhatnak. Úgyhogy újfent gratulálok hozzá.
Azért kritikai megjegyzésként hozzáfűzném, hogy egy lektorálás azért ráférne a szövegekre. Továbbá a Képregényes alapfogalmak szekció nekem kicsit túl személyes hangvételű és egy "szótártól" nem ezt várom, mert így kicsit komolytalannak tűnik, holott a tartalommal nincs baj. Persze ez csak szigorúan személyes vélemény, sokaknak biztosan így tetszik jobban.
dr samson:
Ha zozival egyre gondolunk, akkor eleve nagyon kíváncsi leszek az újdonság fogadtatására...
Ja és Kinglade, még nem felejtettem el, amit beszéltünk, csak még nem volt érkezésem utánanézni...
Kinglade:
Elhalmoztok minket a jóságotokkal . Mi jöhet még?
zozi56:
Orulok, hogy tetszik. Es hetvegen erdemes lesz meg figyelni, mert ismet jon egy ujdonsag az oldalon. [sejtelmesen mosolygo smiley]
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése