HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (92/111) > >>

talgaby:
Iiiigen, az egy... igen sarkallatos pontja lesz az átfogalmazásnak.

Kiru:
Ha szabad nekem is lenne egy apró észrevételem a képregényes alapfogalmakkal kapcsolatban, azon belül is a Manga ponthoz.
Szerintem hiba volt kiemelni, hogy gyakran erőszakos, erotikus, igaz ugyan mert rengeteg ilyen Manga van de kis-millio romantikus, vígjáték és sok más kategória megtalálható. A laikusoknak így is a Hentai jut eszébe ha Mangáról van szó. Nem várja el senki, hogy műfajonként le legyen bontva (Pl: shounen, stb) mert a HZS nem Mangákkal foglalkozik elsősorban, de egy kicsit átfogóbban fogalmaznék, mert tényleg minden korosztály ill. más-más ízlésű ember megtalálhatja a neki tetsző Mangát.
Ezzel most nem okoskodni akartam, tényleg csak egy tanács, ne vegyétek rossz néven.

talgaby:
Nem azzal van a gond, de arra a rendelőd lesz ott. A képregényes alapfogalmak legyenek alapfogalmak, ne pedig a "szerintem ez ez". És igen, tényleg jó volna, ha átnéznéd azt a szöveget.

dr samson:

--- Idézet ---Továbbá a Képregényes alapfogalmak szekció nekem kicsit túl személyes hangvételű és egy "szótártól" nem ezt várom, mert így kicsit komolytalannak tűnik, holott a tartalommal nincs baj. Persze ez csak szigorúan személyes vélemény, sokaknak biztosan így tetszik jobban.
--- Idézet vége ---
Az én szigorúan személyes véleményem pedig az, hogy személyes hangvétellel írok, és ez ezután is így lesz. Ha valakinek nem tetszik, akkor ez van.  Én sem sértődöm meg, de más se várja el, hogy változtassak a stílusomon.

Sepi:
A lektorálás tervbe van véve, csak sajnos a mennyiségből kifolyólag egyszerűen nincs rá időnk. De amint tudjuk javítjuk a szöveget.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése