HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (53/111) > >>

zozi56:

--- Idézet ---A lényeg amiért felhoztam az az, hogy ugye minden oldalnak külön táblája van. Szóval én azt sütöttem ki még régebben, hogy ezek a táblák átkerülhetnek az oldalak saját adatbázisába, és mikor frissítés van, már semmiből nem áll még egy kis űrlapot kitölteni. És akkor mindig naprakész lehetne. Csak ehhez is az kell, hogy minden oldalnál legyen aki evvel foglalkozik.
--- Idézet vége ---
Ezt még egyszer, légyszi.

--- Idézet ---Vagy tényleg valaki foghatná magát és írhatna valami működőképes alkalmazást. Amire én sajnos nem vagyok képes. Jelenleg még.
--- Idézet vége ---
Mármint milyen alkalmazást? Olyat, amivel webes felületen bele lehet írni az új honosításokat egy közös adatbázisba? Ilyet tudok írni.

Wearwolfff:
Az adatbázisról csak annyit, hogy jelenleg nekem már össze van írva. Igaz nincs benne minden, csak a nagyobb kiadók füzetei, és egy két honosítóoldalt még fel kell vinni. Meg aztán vagy két hónapja nem frissítettem, de most majd valamikor nekiülök.

A lényeg amiért felhoztam az az, hogy ugye minden oldalnak külön táblája van. Szóval én azt sütöttem ki még régebben, hogy ezek a táblák átkerülhetnek az oldalak saját adatbázisába, és mikor frissítés van, már semmiből nem áll még egy kis űrlapot kitölteni. És akkor mindig naprakész lehetne. Csak ehhez is az kell, hogy minden oldalnál legyen aki evvel foglalkozik.

Vagy tényleg valaki foghatná magát és írhatna valami működőképes alkalmazást. Amire én sajnos nem vagyok képes. Jelenleg még.

Bár ezt már egy két oldal fórumán kitárgyaltuk már.

Zerit:
a penzsporolas mas lapra tartozik
itt a nem szinkronizalt filmek kovetkezmenyeirol volt szo, nem pedig az okairol, okostojas

talgaby:

--- Idézet ---csak 1 apro pelda, nem szinkronizaljak az amcsi filmeket, hanem feliratozzak
--- Idézet vége ---
Ami inkább a pénzspórolás legfelismerhetőbb jele, nem a fene nagy idegennyelv-ismereté.

Zerit:
Wearwolff:
ezek a jonepek meglehetosen jol tudnak pl angolul is, nem csak a rokonnyelveket ertik/ismerik... mondjuk rengeteg dolog kozrejatszik, hogy igy alakuljon, csak 1 apro pelda, nem szinkronizaljak az amcsi filmeket, hanem feliratozzak
mellesleg angolt es nemetet is tanultam, asszem nyugodtan kijelenthetem, hogy nem olyan egyforma a ket nyelvtan es mondatszerkesztes a ket nyelvben
ezenkivul a nyelvtanulas csak annak kin es szenvedes, aki lusta es gyengeakaratu...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése