HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (52/111) > >>

dr samson:
Hű, de vártam már, hogy mikor jöttök ezt az orrunk alá dörgölni...

holloo:

--- Idézetet írta: rolinev ---Most csak tényt közlök anno Sepi azt mondta azért nem kerül ki a linkünk mert 100 hogy megszűnünk mint egy másik oldal ezért csak min egyéves oldalakat raktok ki a linkek közé... Most meg 5% (88 füzet (igen én megszámoltam  ))    
Kiváncsi vagyok, hogy a 88 elérésénél milyen választ kapunk
--- Idézet vége ---

Eszem ágában sincs újabb értelmetlen vitát kirobbantani, csak megjegyezném, hogy az AllComics elérte a 90 képregényt, és négy saját, "önerőből" elkészített és lezárt minink is van már.

Sepi:
Egyébként még a K.org idejében volt már ilyen kezdeményezés, akkor google doksiba kezdték el felvinni a honosítók a saját dolgukat, csak sajnos az is hamar abbamaradt. Belefáradtak a honosítók az adatok felvitelébe. Mondjuk a mi anyagunkat sem lenne egyszerű program bevinni egy ilyen táblába. Azért több mint 1500 képregény nem piskóta. Meg ugyebár az is jó kérdés, hogy ilyen adatbázisba a válogatásokat hogyan rakja be az ember? A válogatás címe szerint, vagy pedig kezdje el az eredeti kiadványok címét beleirogatni? Mert pl most a HZs 1500-ba is legalább 10 különféle képregényből szedtük össze a cuccokat.

zajrus:
Részemről megfelel külön PHP-be úgy is be tom illeszteni az e107-es rendszerembe egy külön oldalra  Meg aszem minden kódot elfogad...

Wearwolfff:
Amikor összeírtam a képregényeket, akkor az adatbázisomban minden honosítóoldalnak külön táblában vannak a képregényei. Természetesen a táblákban a mezőnevek megegyeznek. Amikor keresek bennük egyszerű unionnal írom a lekérdezést. És mivel külön táblában vannak semmiből nincs kiexportálni majd a honosítóoldalak saját adatbázisába beimportálni a táblát. És akkor egy többszörös kapcsolódással lenne megoldva.

De most, hogy mondod, jutott nekem is a hajamba, hogy ez nem szükséges, mert lehet olyan űrlapot csinálni, ami távolról viszi fel az adatokat. Egy egyszerű adatfelvivő űrlapot én is tudok csinálni. A gond csak az, hogy ti joomlát használtok, a másik xoopsot, a harmadik nuke-ot, a negyedik mittoménmit. Ezekhez így speciálisan nem értek, hogy egy modult alkossak hozzájuk. Még a php-hez se nagyon, csak alapszinten. Jelenleg azért nincs még űrlap mert nem volt rá szükségem, mivel gyorsabban haladtam a gyűjtéssel txt-ben sql formában gyűjtve. Ha meg kellett akkor a myadmint használtam.

Megmondom miért, mert akkor már úgy lenne értelme megcsinálni, hogy mikor a híríró belép a vezérlőpultba akkor utána egyből fel tudja vinni a keresőbe is a füzetet. Ha ez egy külön kis php oldal lenne, ahogy én meg tudnám írni, akkor az ember még elfelejti, hogy létezik, de hogyha benne lenne a tartalomkezelőben akkor ott látja, hogy ezt is kéne...

Egyébként itt van nem titok. Jelenleg 3976 füzet van regisztrálva. Jórészt a nagyobb amerikai kiadók füzetei. Dizájn nincs ezért is fapados, talán majd később lesz. A kódon is van még mit tisztítani. Később a nyitóoldalt úgy tervezem, mint mondjuk a mininova.org, hogy külön csoportosítva jelenítse meg a frisseket.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése