Egészen jól sikerült ez a kép Zééé. Nekem az egészben a felhők tetszenek a legjobban, annak ellenére, hogy eléggé egy sémára készültek, nagyon elkaptad őket, egyes darabjaik szinte már mettszet-szerű hatásúak.
Viszont a "gonosz" szekciót kicsit túlzsúfoltnak érzem, nehéz kiboragászni, hogy ki-kivel van. Nagy tömböt alkotnak, de a rajz mégsem borul, mert a bal oldalon kilógatod a férfit a képből, ezzel egyensúlyozva a képet. Amit mindig leírok, az itt újra előjött, mármint, hogy statikusnak érzem a karaktereidet. A szarvas szörny bal lába nem igazán sikerült, a combja túl nagy és a lába is kicsit furcsa. A kaszás figura viszont nagyon jól sikerült, sajnálom, hogy nem ő van az előtérben. Kicsit azt érzem a kép nézegetése közben, hogy néha ellazul a kezed, nem az erős "erőltetett" vonalakat használod, és ezek a részek nekem jobban bejönnek pl szarvas lény jobb lába, felhők, kövek a fű között stb..stb...
A színezés tetszik.
Ezek ellenére, és ezek miatt jól sikerült rajz, szerintem jó évkezdet, jöhetnek a következők, nekem általában tetszenek a műveid