VTomi: Nagyon jó lett a színezés, főleg a szobor meg a vargyúúú. Minden rajzodat színesbe kéne papírra álmodnod, az tartható irány lenne számodra, nem kell megijedned tőle.
TOM': Szia, bár nem adtál meg túl sok információt a barátod koráról és ennek hiányában nehéz objektív következtetéseket levonni, mégha a rajzok akármilyenségét meg is lehet állapítani, a kor függvénye sokat nyom a latba, de jók az artok. Gondolom a barátod középiskolás, mivel füzetbe rajzol (órán szerintem) és igen nagy mennyiségben...tehát van bőven feles szabadideje.
Nekem nagyon tetszenek a rajzai. Ellenben VTomival nekem az is tetszik, ami egy vonalból van kihúzva. Ugyanis az fejleszti a formaérzéket. Nekem két dossziényi ilyen rajzom van 17 éves koromból, amikor csak egy vonalból skicceket készítettem. Viszont a barátod rendkívül kreatív és bár számos rajz csak úgy oda van vetve, mégis nagy értéket hordoz mind. A barátod szeret fantáziálni, ez nem vitás. Nyilvánvalóan nem hétköznapi jelenség. A képregényei....nos mind órai munka szerintem, ezért a minőségét felesleges firtatni. Viszont a galériákban (1-4) szinte minden rajzban van valami egyedi, mindnek van valamilyen érdekes atmoszférája. Megmondom az őszintét....szerintem a barátod nagyon tehetséges. Most még sokan megkritizálják, egyértelműen nincs még megérve a tudása...de látszik, hogy nagyon ügyes egyéni stílusa van. Egyértelmű hogy ösztönösen rajzol...nem képregényeket vesz alapul, nem másolgat. Mond meg neki, hogy ne hallgasson senkire, ne változtasson semmit, és be ne tegye a lábát valamilyen idióta szakkörre, mert csak elrontják a sok baromsággal. Pár év és az egyéni stílusa kőbe vésett lesz és szuper. Szerintem.