Sziasztok!
A múlt hónapban egy elég merész ötletem támadt, amit meg is valósítottam és Micho tanácsára most köznyilvánosság elé tárom Volt egy Pókemberes rajzom, amit azért szerettem meg, mert nem másoltam sehonnan, csak úgy rajzoltam feből. Tudom, ez nem nagy dolog, de nekem mégis az volt akkoriban. Ezt a rajzot elővettem, beszkenneltem. Flenagyítottam gépen hatalmas méretűre, a háterét kiszedtem illetve kiretusáltam, hoyg cska a fekte vonalak maradjanak meg. Mivel kürölbelül 1,5*1,5 méteres nagyságú lett, külön külön lapokra kellett kinyomtatnom. Összesen azt hiszem 24 darab 20*20 cm-es négyzetben nyomtatam ki ,emrt így ráfért A4-es lapokra. Ezután azokat összeragasztottam, így votl papírból, fekete fehérben egy életneagyságú PÓkemberem. Körbevágtam, majd kétodlalú ragasztóval 4 helyen rögzítettem a falamon. Először a körvonalát megrajzoltam, az nem tartott semeddig. Majd szép, rajzszöggel apró lyukakat nyomtam afalra a vonalak mentén. Mindig átlyuggattam egy vonal mentén a papírt, felemeltem a papírt és megrajzoltam ceruzával. Körülbelül 500 rajzszegszúrás és 3 óra után így nézett ki a falam:
EZután egy szabad délutánomon 3-tól este 10-ig felfestettem a falra. HÁt ő... úgy már zsibbadt mindenem... Ágyon álltam szval nem kemény talaj volt, a vádlimban 2 napig izomláz volt AZ egyik kezem azéárt mert 7 órn keresztül tartani nem könnyű a festéket, még ha cska fél kiló is volt... A bal kezem (mert balkezes avgyok) meg azért, mert néha érdekesen kellett tartanom, hogy nem maszáljak el semmit... Miután felment az egész, olya üresnek éreztem és már csak oylan spontán felnoymtam egy pókhálót möhéje így teljes lett az összhatás. Rmeélem tetszeni fog.

Ez pedig egy gitárral, hogy a méretarányt is lássátok: