HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Kayamiel:
Köszönöm ezt a videót HeirToGrievous. Mivel kis korom óta Batman fan vagyok, nagyon jó volt megnézni. Én magam is megvenném csak hát 84990 Credit-be fáj, szóval egyenlőre még csak távolról figyelem. De nagyon tetszik, főleg azért is mert nekem mindig is a Batman és a Batman Visszatér Michael Keaton féle film volt, van és lesz - A Batman. jöhet itt bármi azóta se volt nekem ennyire meghatározó egy Batman film sem. Egyedül még a Ben Affleck játszotta úgy Batman szerepét ahogyan annak idején Keaton. Csak, hát ő sajnos nem kellett a DC-nek.
Szóval egy szó mint száz, köszi a vidcsit, fel is iratkoztam a srác csatornájára mert van még ott pár gyöngyszem. Konkrétan másik kedvencemre a Star Wars-ra gondoltam. Ott is a Yoda figura, na az még kellene. :dc-batman: :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
HeirToGrievous:
És íme a Batmobile UCS készlet "élőben":
Intruder:
Sajnálom, hogy rajzfilmben sose vették elő ezt a Mega-Soki rivalizálást. Minden ismert formátumban hűséges Igor volt a küklopsz, pedig Álca vezérként annyira menőbb lenne.
turkia:
Gyerekkoromban ezt a megatronos harcot hogy imádtam!
Ez a szám asszem '91-es. '96-97 körül mit küszködtem, hogy cserélgetéssel megszerezzem. Ált suliban így nyomtuk. :cool:
Se net, se teló, se semmi.
Na gondoljatok bele, egy 3000-es településen milyen könnyű volt régi példányokat szerezni. Megvették mondjuk anno 9-en (esetleg), abból megvolt 3-nak, abból esetleg cserélt 1.
Évekig tartott, főleg a szakadt első rész.
Évekig nem tudtam megszerezni. Aztán jött a csoda a semmiből:
A srác beindult az East 17-re (döbbenet amúgy) és nekem valami talált Bravo-ból volt egy poszter a bandáról. Értéktelen vacak volt a szememben. Na arra elcserélte a srác. Őrület, mintha egy marék szemétért ideadta volna, előtte meg évekig se makett, se pénz, se képregény. :D
turkia:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése