HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
HeirToGrievous:
@Intruder:
Intruder:
Kayamiel:
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Kayamiel - 2019. December 08., 20:25:06 ---Köszönöm ezt a videót HeirToGrievous. Mivel kis korom óta Batman fan vagyok, nagyon jó volt megnézni. Én magam is megvenném csak hát 84990 Credit-be fáj, szóval egyenlőre még csak távolról figyelem. ... Ott is a Yoda figura, na az még kellene. :dc-batman: :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
--- Idézet vége ---
Tényleg nem lenne rossz.
Nekem ezen kívül még a Simpson Család házára és a Kwik-E-Martra fáj a fogam, de már azok is kb. 80E Ft körül mozognak. :(
Yodából nekem a régi változat kellene, mert a mostani olyan morcos, gülüszemekkel néz.
Na, és persze...
turkia:
--- Idézetet írta: Intruder - 2019. December 06., 23:37:18 ---Sajnálom, hogy rajzfilmben sose vették elő ezt a Mega-Soki rivalizálást. Minden ismert formátumban hűséges Igor volt a küklopsz, pedig Álca vezérként annyira menőbb lenne.
--- Idézet vége ---
Abszolúte egyetértek, főleg annak fényében, hogy az egyik klasszikus részben pusztán Megatron okfejtése nyomán harc nélkül visszaadja neki a vezéri pozíciót, mert Megatron érvei logikusak voltak. Ez a kristálytiszta személyiségjegy -mint később annyi minden- idővel kiveszett a képregényből, rajzfilmben meg ahogy rámutattál, nem is nagyon volt jelen.
Pedig Soki nekem nagy kedvenc. Egy kézfeje van. Nincs arca. Higgadt. Ráadásul lila, ami a kedvenc színem. :tf-shockwave:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése