HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (880/935) > >>

Zééé:
Teljesen jó a rajz, nagyot dob rajta, hogy színes.Jó a ruha fodrozódása...teljesen oké.Nagyon nem tudok mit mondani, tetszik...sajnos a Herry Pottert utálom, de ez nem vesz le a rajz értékéből.

Tessék több színes rajzot csinálni...meglátod a kézi színezés mennyi életet tud lehelni bele...én nagyon ritkán csinálok sima fekete/fehér rajzot...maximum ha skiccelek valamit.A színezés híve vagyok és van erre egy technikám, ami talán így a scanneken nem jön vissza maradéktalanul, de a lapokat nézve mindenki azt hiszi, hogy festve van.Sajnos a Scannelés leveszi a színmélységet.

Szóval küldjél csak rajzokat....

VTomi:
Grafi, a te rajzaid nekem az Image képregényeit juttatják eszembe (Witchblade, Fathom), leginkább Michael Turnert, főleg a 6. A vonalas és fekete foltos árnyékolás is ezt juttatja eszembe. Nagyon szépek, látszik rajtuk az érettség.

Ide meg egy linket beteszek:
Harry Potter

Ezt most csináltam, direkt Zééé kedvéért színesben; a témát ne tessék leszólni, hanem a rajzot tessét nézni (jó, tudom, a lábai kurták, de papíron nem tűnt fel); mivel HP-ről még nem láttam rajzot, ezért örömmel állapítottam meg, hogy a legjobb HP-rajz, amit életemben láttam.

Nitro:

--- Idézet ---Regnar, kirakjam a képeiget a FanArtba? Nekem tetszenek
--- Idézet vége ---
Légyszíves tedd ki őket oda, ha Regnar megengedi, mert nekem nem jön be a melóhelyről az uw.

Zééé:
Szerintem lazán küldhetsz rajzokat még még még...erre való a FAN szekció.
Én se ségyellem őket...és most legalább (köszönöm Troll:D) szóval most legalább megalapozott kritikát lehet alkotni rólam is....ez szar, az szar, az jó, másik elmegy ilyen olyan amolyan stb.Lehet válogatni,közűlük.
Bár mindenki küldene rajzokat.

regnar:

--- Idézet ---A másik két toll/tusrajz kicsit erőltetett, de van bennük valami
--- Idézet vége ---

Ja van bennük    Kínszenvedés    Szerepjátékosoknak kellett rajzolni, de ott helyben azonnal    (csináld már. na hadd lássam, ne úgy, ...)van már vagy tizenvalahány éve, hogy ezeket rajzoltam..

Mondjuk nekem inkább a perspektívikus ábrázolások a kedvenceim,(épületek, homlokzatok, épületelemek, rekonstrukciós rajzok) azokban jobban ki tudom magam élni, meg nem szeretek színesben dolgozni... csak ha ütnek.. Nem arról van szó, hogy nem látom, hogy milyen szín kellene, de úgy érzem nem tudom vissazadni, így sokkal jobban szeretem "fekete-fehér" ábrákat. Soha nem sikerült igazán jó színes rajzot készítenem.

--- Idézet ---A tangót nem igazán sikerült kivennem.
--- Idézet vége ---

Hát nem vagy egyedül    (Néha még én is kételkedem   ) Amúgy csak véletlenül lett ez a címe, mert rápillantottam és ez ugrott be, vagyis nem egészen ezt akartam, de a felénél úgy gondoltam jó lesz ez, a végére meg: nem baj majd legközelebb    

UI:

TROLL: Köszönöm a bizalmat, a kicsiket újra kellene szkennelni, mert igazából nagyobbak, de a másik kettő, ha megfelel a képminősége kimehet, ha tényleg úgy gondoljátok, hogy megüti a mércét.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése