0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Akkor nem szóltam semmit, vagyis csak megköszöntem
Off.: hihetetlen, elértem a 100. hozzászólásom (eddig nem írtam ennyit egy fórumon se)
és végül: http://kreten.hu/images/blog3578_1.jpg - ami a Smallville-bol kimaradt...
A története valami olyasmi, hogy amikor Pókember a klón sztori után egy időre abbahagyta a szuperhősködést ez a lány csinált magának egy olyan ruhafélét aminek köszönhetően hasonló képességei lettek, mint Pókembernek, sőt még egy kicsit több is (hiszen ha jól tudom még repülni is tudott). Egy darabig helyettesítette Pókembert (pont ugyanúgy nézett ki mint ő) amig egy későbbi küzdelemben le nem sérült, pont Peter Parker szeme előtt, aki onnantól már nem tudta visszafogni magát és újra neki állt "hősködni". Ezután csinált magának egy nőiesebb ruhát, amit azon a borítón láthatsz.Röviden ennyi.
Tudtommal még több is volt.
Kössz a válaszokat, mostmár legalább tudom, hogy volt egy harmadik póknő is.
Szép kis boritók Sepi, kössz értük!
Más:Lenne egy kérdésem, ő kicsoda? (Mer eddig nem találtam konkrét információt, de az is lehet, hogy átsiklottam valamin)
Mit hozhat vajona folytatás?
Heh, nosztalgikusat igen. De a frizurái közül az tetszik a második legkevésbé.
Na igen. Lassan szószátyárabb leszel itt, mint én.
talán még talgaby is lelmorzsol egy nosztalgikus könnycseppet
Köszi. Én sem gondoltam, hogy ennyi jön össze ilyen rövid idő alatt.
457 hozzászólás 1 hónap alatt? Congratulions!
És még a honosításhoz is megtetted az első lépést. (talán egyszer még a jóvoltodból olvashatjuk ezt a Mega Morphs dolgot, engem érdekelne)
A Hálózsák-os banner-nek sem lenne utolsó (csak hát Fekete Macs...)
A Raidesen meg jót röhögtem! És Snoopy féle pók-csók jelenet! Meg az X-women-es képen jó volt Vadócot megint "Vadócosan" látni (talán még talgaby is lelmorzsol egy nosztalgikus könnycseppet ).