Szerző Téma: Képes Topik  (Megtekintve 760827 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Képes Topik
« Válasz #1825 Dátum: 2006. December 30., 17:50:18 »
Na, ki lett bővítve a Venom galéria  . Lehet nézelődni  , ja és ezúton köszönöm meg az extra képeket Bundy-nak és pepo-nak  .

Venom Galéria (bővített változat)
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1824 Dátum: 2006. December 30., 13:54:51 »
Mester: most szedtem össze pár Venomos képet...mindjárt küldöm a linket(van benne ár Ghost Rider-es csemege, illetbe egy két pókis kép is) Remélem mindegyik felkerül majd. Szerintem jó képek!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1823 Dátum: 2006. December 30., 13:17:37 »
Idézetet írta: Bundy2020
Különben ha érdekel, küldjek néhány venomos képet?
Jöhet nyugodtan. Most még én is találtam pár darabot a gépen, majd talán holnapra fel is teszem őket. De a közös képtároló ötlet nem is rossz, végül is én is ezt terveztem vele, hogy amiket eddig felraktam ide a topikba azok egy helyen is megtalálhatóak legyenek.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1822 Dátum: 2006. December 30., 13:10:08 »
Természetesen küldj neki! Mozgalomhírdetés: bárkinke bármily olyna képe van, ami nem található meg Sepi oldalán az töltse fel valahova és küldje el neki a linket. Szerintem legyen ez az oldal egy ilyen közös-képtároló vagy mi...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
    • http://
Képes Topik
« Válasz #1821 Dátum: 2006. December 30., 13:05:53 »
Egyre jobb az oldalad Sepi, köszönet a képekért neked meg pepo-nak.
Különben ha érdekel, küldjek néhány venomos képet?
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1820 Dátum: 2006. December 30., 11:52:02 »
Egyenlőre még nincs elég képem ahoz, hogy külön galériát készítsek neki, de semmi sem lehetetlen. Még nagyon sok képet kell átnéznem hozzá, de ha lesz elég, hogy elvigyen egy külön galériát akkor biztosan lesz.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #1819 Dátum: 2006. December 30., 11:46:23 »
Coll az oldal csak így tovább. elektra galéria van tervezve?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1818 Dátum: 2006. December 30., 11:32:21 »
Idézetet írta: benya11
Pár ötlet az oldallal kapcsolatban: Sejtem, hogy tervbe van véve, de azért megemlítem. Lehetne az oldalon Jean Grey, Emma galéria is. Na meg persze May néni.
May néni galérián még nem gondolkodtam, de a többi tervbe van véve. Addig is találhatsz Jean és Emma képet az X-Men galériában. Most egyenlőre a temérdek kép szétválogatása van folyamatban, próbálom kategóriákra bontani őket. Előljáróban elárulhatom, hogy lesz Hulk, Daredevil, CW, Punisher, Filmes, Póknős galéria is (többek között).  
Örülök, hogy tetszik az oldal, remélem sok örömöt tudok még vele szerezni nektek.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Képes Topik
« Válasz #1817 Dátum: 2006. December 30., 11:23:24 »
Sepi, pepo: Jó, hogy bővült az oldal Venom és Bosszú Angyalai galériával. Kösz. És örömömre szolgál, hogy a Fekete Macska galéria is bővült.  
Pár ötlet az oldallal kapcsolatban: Sejtem, hogy tervbe van véve, de azért megemlítem. Lehetne az oldalon Jean Grey, Emma galéria is. Na meg persze May néni.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1816 Dátum: 2006. December 30., 09:51:05 »
Örömmel jelentem be, hogy két újabb galériával frissült az képgyűjtemény:

Bosszú Angyalai Galéria

Venom Galéria

Valamint pepo segitségével bővült egy kicsit a Fekete Macska Galéria is, és még a Venom galériához is hozzátett (lehet neki is megköszönni  ). Plussz sikerült még egy pár darab képpel megtoldanom a Pókember galériát is.
Jó válogatást a képekhez
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 30., 11:33:14 írta Sepi »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1815 Dátum: 2006. December 30., 01:17:33 »
Nitronál akad egypár finom Macskás kép is, és tényleg jó lenne,(ha már beleegyezett), ha azok is egy helyre kerülnének.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
Képes Topik
« Válasz #1814 Dátum: 2006. December 30., 00:14:25 »
Idézetet írta: Sepi
Idézetet írta: Nitro
Jó az oldal, Sepi.  
Köszi. Ha nem bánod lehet, hogy kerül majd oda olyan kép is ami tőled van, mert ömlesztve vannak a gépemen a képek és már nem tudom mi honnan van.  Ja, és nagyon jó ez a Carpenter kép szinesben, én is azt mondom, hogy köszi  .
Persze, nem gond, mehetnek.  

Nem elérhető Ron

• Kázmér
  • **
    • BLOGOM
Képes Topik
« Válasz #1813 Dátum: 2006. December 29., 21:03:15 »
Sepy, király az oldal!!!!!      
Nagyon!!:fanboy2:  

Benya: ilyenre ne is gondolj!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1812 Dátum: 2006. December 29., 19:16:27 »
Idézetet írta: Nitro
Jó az oldal, Sepi.  
Köszi. Ha nem bánod lehet, hogy kerül majd oda olyan kép is ami tőled van, mert ömlesztve vannak a gépemen a képek és már nem tudom mi honnan van.  Ja, és nagyon jó ez a Carpenter kép szinesben, én is azt mondom, hogy köszi  .
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 29., 19:17:11 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Képes Topik
« Válasz #1811 Dátum: 2006. December 29., 18:52:05 »
Köszi.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
Képes Topik
« Válasz #1810 Dátum: 2006. December 29., 18:14:49 »
Itt van a Carpenter féle színesben. A gépemen megvolt, de az a mappa valahogy kimaradt a karácsonyi frissítésből. Pedig még van benne pár Vadócos kép.  
Jó az oldal, Sepi.  

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1809 Dátum: 2006. December 29., 14:37:24 »
Okééé...mert pár Darknesses és Spawnos finom képem is akad.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1808 Dátum: 2006. December 29., 14:34:16 »
Terveztem, hogy lesz majd ilyesmi is. Ezért van ott a "Marvel Pictures Galery" felirat, mert majd alatta lesz egy ilyen fejléc is, csak elsőre a Marvelnek ugrottam neki (abból van a legtöbb képem, először inkább azokon akarok túljutni).

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1807 Dátum: 2006. December 29., 14:30:46 »
MOndjuk annyi, hogy lehetne olyan galériát is nyitni, hogy Image, vagy Dark Hose....

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1806 Dátum: 2006. December 29., 14:24:27 »
Köszönöm mindenkinek a méltató szavakat.  Reméltem, hogy tetszeni fog nektek, és remélem, hogy sok jó képet tudok majd még veletek megosztani.
Idézet
Amúgy majd a különböző galériákon bellül időrendbe fogod rakni a cuccokat? (Hogy majd az újabb képek együtt legyenek.) Mondjuk nem tudom, mennyire bonyolult!
Valamilyen kronológiai sorrend biztosan lesz. Ha majd újabb képek jönnek, akkor azokat lehet, hogy sorszámozni fogom, pl.: Fekete Macska galéria 02. Vagy pedig lehet, hogy majd hozzácsatolom az előzőekhez, még nem döntöttem el.

Egyébként ha van valami ötletetek vagy javaslatotok, akkor szóljatok nyugodtan. Elvégre nektek készült az a honlap.

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
Képes Topik
« Válasz #1805 Dátum: 2006. December 29., 13:47:52 »
Jó az oldalad Sepi, a helyi képmester megint csodára méltót alkotott
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető benya11

• Spawn
Képes Topik
« Válasz #1804 Dátum: 2006. December 29., 12:49:48 »
Idézetet írta: Ron
(Hú, Benya11 rám ijesztett! (azt hittem, hogy én vagyok az, de már megnyugodtam!  ))

Bocs, hogy rádijesztettem, nem volt szándékos.  Ha szeretnéd, hogy ne legyen bonyolult ez az avataros dolog, akkor lecserélem az enyémet, a filmes-Vasemberesre.  Egyébként a mostani avatarom nagyon zavaró?

Idézetet írta: Sepi
Tegnap említettem, hogy egy meglepivel készülök nektek. Gondolom egy páran elgondolkoztatok rajta, hogy mi is lehet az, úgyhogy most lerántom a leplet róla:  

sepi.extra.hu

Lehet nézegetni, töltögetni, és véleményeket mondani ebbe a topikba. Hajrá!

Hú, Sepi!          Nagyon jó képek! És ami a legeslegjobb: Van köztük Fekete Macska!    Köszi! Egyből fölvettem a könyvjelzőkhöz.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 29., 12:51:41 írta benya11 »

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
Képes Topik
« Válasz #1803 Dátum: 2006. December 29., 12:42:28 »
Grat Sepi!  

Szerintem ne is rakj ki számlálót az oldaladra,mert napok alatt kiakadna!  

Ezt a sok képet mind picassával alakítottad át?Nem semmi meló,minden elísmerésem.

Javaslom a Hzs stábjának,hogy egy linket az oldalajánlóba kitenní szíveskedjenek.  

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1802 Dátum: 2006. December 29., 11:57:58 »
Tyűűűűűűűűűűűű        
Erre nem gondoltam volna. Sepi nagyon belemerült ebbe a képes iparba meg kell hagyni. Majd én is szétnézek a gépemen, hátha van olyan Macsis vagy Pókis, (esetleg Venomos, mert hát ő is egy népszerű karakter  ) ami nem került fel.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1801 Dátum: 2006. December 29., 11:01:21 »
Vazzó néni nem tágít, Képmestert a Parlamentbe, Képmestert a Parlamentbe!   Amúgy majd a különböző galériákon bellül időrendbe fogod rakni a cuccokat? (Hogy majd az újabb képek együtt legyenek.) Mondjuk nem tudom, mennyire bonyolult!
 (Jaj istenem most mit nézzek? Macska galériát vagy Pókit? a bőség zavara!... Ja, heteró vagyok, persze, hogy Macsit!  Mj.-t már lecsekkoltam)
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 29., 11:02:05 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1800 Dátum: 2006. December 29., 10:35:50 »
Oké, akkor majd megkapod egy szép pakkban. Vmikor a héten... még előtte majd megpróbálom kigyomlálni a duplákat (triplákat...), meg különválogatni a korhatár nélkülieket...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1799 Dátum: 2006. December 29., 09:55:48 »
Örülök, hogy tetszik. Utóbbi napokban ezen dolgoztam, és még nincs vége. Elküldheted a gyüjteményt  (nekem biztos tetszeni fog), legalább azzal is gazdagodik a képgyűjteményoldal. Most a napokban csak kevesebb új kép lesz, mert először szeretném az eddigieket feltenni a weblapra, hogy bárki hozzá tudjon férni aki eddig lemaradt róla, vagy lusta visszanézni a topikot. De szerintem fogok majd ide is rakni képeket, csak valószinűleg az lesz, hogy az újak linkjét fogom ide betenni. Csak legyetek türelemmel, hegyekben állnak a képek a gépen, csak rendszereznem kell őket.  
(Lesz majd Jean Grey is, csak ki kell őket válogatnom  )
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 29., 09:56:36 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1798 Dátum: 2006. December 29., 09:49:52 »
Húúúúúúúúú!!!  (<-- első reakció)
Minimum pepo és az én napomat már reggel jóvá tetted.  De ez akkor azt jelnti, hogy ide többé nem is raksz képeket?
(Tényleg, ha már egy egész galériád van... elküldjem a teljes Vadóc  os gyűjteményem priviben, vagy van egyébként is anyagod bőven?    Meg még egy jótanács: mivel ő is egy nagyon népszerű karakter, énszerintem csinálj Jean Grey-nek is egy külön galériát. Annak is garantáltan nagy lesz a látogatottsága.  )
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 29., 09:53:33 írta talgaby »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1797 Dátum: 2006. December 29., 07:28:05 »
Tegnap említettem, hogy egy meglepivel készülök nektek. Gondolom egy páran elgondolkoztatok rajta, hogy mi is lehet az, úgyhogy most lerántom a leplet róla:  

sepi.extra.hu

Lehet nézegetni, töltögetni, és véleményeket mondani ebbe a topikba. Hajrá!

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1796 Dátum: 2006. December 29., 00:36:46 »
Idézet
Hú, Benya11 rám ijesztett! (azt hittem, hogy én vagyok az, de már megnyugodtam! brow.gif )
az alkohol butít, Vasember!