HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (524/935) > >>

Galamb:
Látom valakik nagyon nem voltak fáradtak tegnap este!

Sepi:
Kérem nyújtsa át a bizonyítékokat a törvényszéki szolgának felülvizsgálás céljából, mielőtt az esküdtszék elé tárnánk. A bírósagi egyeztetésen elbíráljuk, hogy köthető-e vádalkú és hogy a bizonyítékok felhasználhatóak-e vádemelés és nyilvánosságra hozatal céljára, vagy titkosítani kell őket az elkövetkező húsz évre.

pepo05:
Tisztelt Bíró úR!

Bűnös vagyok, bevallom. Isten színe előtt vallok, esküszöm, hogy az igazságot mondom. Az Ivadékot magamnak akartam/akarom, az önzés pedig bűn. De ha a megfelelő bizonyítékok szolgáltatásásval feloldozást nyerhetek, akkor vállalom, hogy megosztom a bírósággal a személyes bizonyítékaimat!

Sepi:
Javaslat elbírálása folyamatban, egyenlőre a nyilvánosság kizárásával, zárt tárgyaláson zajlik ügyének megegyezéses tanácskozása. Bizonyítékok hiányában egyenlőre fel van függesztve az ügy, de további bizonyítékok előkerülése esetén a tárgyalás kitűzött időben folytatódik. Ezért megkérek minden becsületes állampolgárt, hogy akik bizonyítékkal rendelkeznek az Ivadék másnéven Spawn fedőnevű alvilág egyénről azok jelentkezzenek az ügyelets biróságon.

Köszönöm. Az ülést berekesztem.

pepo05:
Tisztelt Bíróság!

Alulírott Pepo05 javasolom a bíróságnak egy Spawn galéria felállításást. Javaslatomat kérem bírálják felül!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése