HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (525/935) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Bundy2020 ---Ha igényt tart rá a nép, akkor összegyűjtök még néhány fekete-fehér borítós póklányt. De ahogy elnéztem néha inkább oldalakról lehet találni fekete-fehér képeket (nem értem minek fárasztják magukat ilyennel, hát nem tudják, hogy Sepi nem nagyon rak fel ilyeneket?  ). Ha a népnek szüksége van erre, akkor körbejárok a net végtelen buckáin (tiszta Dakar), összeszedek a földröl néhány szép darabot, és utána rajtad a világ szeme Sepi
--- Idézet vége ---
Én benne vagyok, jók tudnak lenni a fekete-fehér borítórajzok  . De mint mondtam tervezek egy kisebb galériát a fekete-fehér oldalaknak is, már egész sok kép van belőle.

Bundy2020:
Kössz, hogy fölraktad a képeket Sepi  

--- Idézet ---Ez jó kis galéria, tetszik, hogy megnézhetőek a boritok fekete-fehér változatai is!
--- Idézet vége ---
Ha igényt tart rá a nép, akkor összegyűjtök még néhány fekete-fehér borítós póklányt. De ahogy elnéztem néha inkább oldalakról lehet találni fekete-fehér képeket (nem értem minek fárasztják magukat ilyennel, hát nem tudják, hogy Sepi nem nagyon rak fel ilyeneket?  ). Ha a népnek szüksége van erre, akkor körbejárok a net végtelen buckáin (tiszta Dakar), összeszedek a földröl néhány szép darabot, és utána rajtad a világ szeme Sepi

Sepi:

--- Idézet ---Ez jó kis galéria, tetszik, hogy megnézhetőek a boritok fekete-fehér változatai is!
--- Idézet vége ---
Örülök, hogy tetszik  . Egyébként tervezek egy olyan galériát ahol olyan képek lesznek, mint az ilyen fekete-fehér borítók, egy-egy képregény nyers oldalai szinesben és fekete-fehérben, stb. Már szépen gyűlik hozzá az anyag.

Galamb:

--- Idézetet írta: Sepi ---valamint Bundy2020 segítségével elkészült a Pók-Hölgyek Galéria is.
--- Idézet vége ---
Ez jó kis galéria, tetszik, hogy megnézhetőek a boritok fekete-fehér változatai is!

Sepi:

--- Idézetet írta: benya11 ---Majd akkor megpróbálok minél nagyobbakat küldeni. Ha találtam, akkor egyből elküldöm!
--- Idézet vége ---
Oké.  

Ma is sikerült egy kicsit frissítenem. Pepo05 közreműködésével kibővült pár képpel a Pókember Galéria 2, valamint Bundy2020 segítségével elkészült a Pók-Hölgyek Galéria is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése