HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Sepi:
Hát ennek nem igazán itt van a helye. Ma nagyon sok tesco gazdaságos, most regisztrált dobálgat be ilyen videós linkeket. Ráadásul szerintem az egyik még vírusos is volt.
talgaby:
Hááát... végülis igazad van... bár én inkább az utóbbi kategóriába tartozom. Vhogy sose izgattaka spolerek, ha vmi olyasmi történettel kapcsolatosan láttam, aminél tényleg szémított, akkor egyszerűen messzire elkerültem. De a jelek szerint anagy többség valóban nem ilyen.
kaine:
--- Idézetet írta: Sepi ---Bocsesz, mindjárt leszedem akkor. Nem gondoltam, hogy probléma lesz belőle, mert amennyire én néztem főleg karakterleírások vannak benne, azok is angolul. De akkor leszedem.
--- Idézet vége ---
Köszi szépen. Igaz, hogy karakter leírások, de mivel az Ulti Univerzum még elég új, csak annyit tudnak írni 1-1 karakterről, ami eddig megtörtént velük. Ezért azt le is írják. És mivel ez a füzet jóval azután készült, mint ahol most mi tartunk...
--- Idézetet írta: talgaby ---Mivel az angol USM-eket csak az nem szedi le a DC-ről, aki nem akarja... mivel a spiderfan.org-on kinn van részletesen leírva, mi is történik majd... mivel ez a cucc is angol nyelvű... ezért szerintem teljesen felesleges leszedni. Írja ki bazinagy vörös betűkkel, hogy angolul tartalmazza a CsoPók eljövendő eseményeit, úgyhogy csak az olvassa, akit érdekel. Fórumokon is rengeteg spoiler röpköd ide-oda, az emberek meg jelzik ezt, hogy aki nem akarja, az ne olvassa.
--- Idézet vége ---
Részben igazad van, de egy dolgot vegyél figyelembe: alig akad olyan ember, akit a "spoiler" felirat elriasztana attól, hogy megnézze. Nem lehet tudni mekkora spoiler az a spoiler és a kisebbeket szinte mindenki hajlandó elolvasni. Itt pedig vannak igazán nagyok is. A fórumokon is a nagy spoilereket töröljük általában (tegnap is volt egy bazinagy a k.neten) és hát, amíg nem tudják az emberek, hogy van ilyen, addig nem jut eszükbe rákeresni. Aki meg veszi a fáradságot és rákeres, megtalálja, letölti, az már tényleg olyan, aki kifejezetten tudni akar mindent részletesen, ő pont olyan, aki előle nem érdemes rejtegetni semmit, mert nem szereti a meglepetéseket. De a legtöbb ember szereti.
Sepi:
Akkor határozatlan időre törölve lett. Majd ha már túl vagyunk azokon a részeken amik benne vannak akkor esetleg újra kikerül.
Nitro:
Nekem elég annyi kiírva, hogy ultimate, máris nem töltöm le.
És nem a spoilerek miatt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése