HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (509/935) > >>

talgaby:
Mivel az angol USM-eket csak az nem szedi le a DC-ről, aki nem akarja... mivel a spiderfan.org-on kinn van részletesen leírva, mi is történik majd... mivel ez a cucc is angol nyelvű... ezért szerintem teljesen felesleges leszedni. Írja ki bazinagy vörös betűkkel, hogy angolul tartalmazza a CsoPók eljövendő eseményeit, úgyhogy csak az olvassa, akit érdekel. Fórumokon is rengeteg spoiler röpköd ide-oda, az emberek meg jelzik ezt, hogy aki nem akarja, az ne olvassa.

Sepi:
Bocsesz, mindjárt leszedem akkor. Nem gondoltam, hogy probléma lesz belőle, mert amennyire én néztem főleg karakterleírások vannak benne, azok is angolul. De akkor leszedem.

kaine:

--- Idézetet írta: Sepi ---Egy újabb kis extrával jelentkezem az oldalamon. Felkerült az Officional Handbook of the Ultimate Marvel Universe - Spider-Man & Fantastic Four kis kézikönyv.
--- Idézet vége ---
Te Sepi, ez a Pókos rész gyakorlatilag egy összesített hatalmas spoiler minden ezután következő Pókember történethez, ami magyarul meg fog jelenni, úgyhogy szépen megkérnélek, hogy szedd le, amíg még nem olvassa el mindenki.  Köszönöm (nem véletlen, hogy még nem került magába a képregénybe egyetlen oldal se belőle).

Sepi:
Egyenlőre csak Marveles kézikönyvet találtam belőle, hat részes, és részenkét harminc darab leírás van képekkel benne. Ez végül is azt jelenti, hogy kb 180 darab van belőle  . Akkor majd ma nekiugrok és megcsinálom.

talgaby:
Sepi: Igen, nem volna rossz, de az úgy volna a legjobb, hogy kiadók szerint szétbontva, vagy legalább a két Marvelest külön...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése