HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (496/935) > >>

Bundy2020:

--- Idézetet írta: Sepi ---De köszi a felvilágosítást, láttom ebben a She-Venom témában nagyon otthon vagy.
--- Idézet vége ---
Nincs mit. Kicsit kutakodtam róla, úgy látszik megvan a gyümölcse.

--- Idézetet írta: Sepi ---És annak a címét megtudod mondani?
--- Idézet vége ---
A 2003-as Venom miniből lessz valamelyik szám. Sajnos ezekhez még nem jutottam hozzá, ezért csak tippelek: vagy a 11. résztől ("Patterns") vagy a 14-től ("Twist") látható és olvasható.

Sepi:
Akkor én tényleg ezzel a telefonkábellel lettem megkavarva. Jó mondjuk még nem olvastam el, csak átlapoztam. De köszi a felvilágosítást, láttom ebben a She-Venom témában nagyon otthon vagy.  

--- Idézetet írta: Bundy2020 ---Töbször Ann Weying-re nem került a szimbióta, később egy rövid időre Patricia Robertson veszi át a She-Venom identitást, de az egy másik mini.
--- Idézet vége ---
És annak a címét megtudod mondani?

Bundy2020:

--- Idézetet írta: Sepi ---Az utóbbira. Ahogy néztem ez az eredet-története. Ha jól vettem, ki akkor először itt mászott rá a szimbióta. Vicces volt.
--- Idézet vége ---
Először She-Venom (még anno Bride of Venom néven) a Sinner Take All sztoriban jelent meg, ott azért adta át Eddie az ex-feleségének a szimbiótát, hogy könyebben meggyógyúljon, ugyanis felszakadtak a sebei (ha jól emlékszek, ennek a sztorinak az első 3 része fönt volt magyarosítva a SpiderTom-on)
Másodszor jelent meg a Along Came A Spider-be, ott alkalmazták a tényleg elég vicces telefonkábeles átadást.
Töbször Ann Weying-re nem került a szimbióta, később egy rövid időre Patricia Robertson veszi át a She-Venom identitást, de az egy másik mini.

Sepi:
Nem baj, már ha rávillágítasz a hibára az is jó  , eddig ez volt az első ahol nem nálam volt a hiba.

--- Idézetet írta: Bundy2020 ---És melyik sztorira akadtál rá, a Sinner Take All-ra vagy az Along Came A Spider-re?
--- Idézet vége ---
Az utóbbira. Ahogy néztem ez az eredet-története. Ha jól vettem, ki akkor először itt mászott rá a szimbióta. Vicces volt.

Bundy2020:
Akkor nálam lessz a hiba  . Jó kis lektorod van, több hiba van nálam, mint nálad  

--- Idézetet írta: Sepi ---Más: Végre sikerült megtalálnom azt a képregényt amiben benne van a She-Venom.  
--- Idézet vége ---

És melyik sztorira akadtál rá, a Sinner Take All-ra vagy az Along Came A Spider-re?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése