HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Sepi:
--- Idézetet írta: Bundy2020 ---Vagy bennem van a hiba, és a 13-as kép helyett 12-est mondtam, vagy az én tűzrókám hülyéskedik, ami elég ok neki, hogy letöltsem az Operát és inkább azt használjam (egyébként a file listában nekem is bejön)
--- Idézet vége ---
Jó kérdés. Most végiglapoztam a galériát FF-el és mindegyik kép bejött . Mindegy, a file listából így is elérhető a kép. Persze az a szerkesztő amit használok alapból IE-re formázza a weblapot, de egy-két kisebb apróságon kívül ugyanazt adta vissza az FF is.
+
Más: Végre sikerült megtalálnom azt a képregényt amiben benne van a She-Venom.
Bundy2020:
--- Idézetet írta: Sepi ---Érdekes, kipróbáltam, és nekem a Firefox a galériából és a file listából is megnyitja. Nem tudom akkor mi lehet a gond.
--- Idézet vége ---
Vagy bennem van a hiba, és a 13-as kép helyett 12-est mondtam, vagy az én tűzrókám hülyéskedik, ami elég ok neki, hogy letöltsem az Operát és inkább azt használjam (egyébként a file listában nekem is bejön)
Sepi:
--- Idézetet írta: Bundy2020 ---Köszönöm mindenkinek a képeket, és neked Sepi, hogy megosztottad velünk
--- Idézet vége ---
Szivesen. Ez a ti érdemetek is, hiszen nagyon sok képet küldtetek nekem.
--- Idézet ---A Flash Galériában a 12-es számú képet a Firefox nem nyitja meg, de az IE igen (gondoltam szólok).
--- Idézet vége ---
Érdekes, kipróbáltam, és nekem a Firefox a galériából és a file listából is megnyitja. Nem tudom akkor mi lehet a gond.
Bundy2020:
Köszönöm mindenkinek a képeket, és neked Sepi, hogy megosztottad velünk
A Flash Galériában a 12-es számú képet a Firefox nem nyitja meg, de az IE igen (gondoltam szólok).
pepo05:
Éljen! Köszi Sepi, hogy feltetted a képeket!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése