HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (485/935) > >>

Ron:
Van nekem egy barátom, úgy hívják, hogy Domi.
A fórumra is regisztrált már. Gondolom a Domi nevű felhasználó, de nem 100%.
Csak hát jó lusta, hogy ide tolja a képét, meg mittom én még mi, szóval helyette én kérdezem meg.
Az ő kérdése az lenne, hogy saját rajzot fel rak-e Sepy az oldalára? Szóval, hogy küldhetne-e neked rajzokat. Ja, meg hogy azokat hogyan kéne elküldeni.ű
Ja, meg azt is mondta, hogy nagyo jó az oldalad Sepy!!

Rájöttem, hogy a karakter galériának a háromnegyedét se ismerem. Sőt. Többségük semmit sem mond.
Például ez a Batman ivadék ki akar lenni: http://sepi.extra.hu/galery030/images/blackwing.jpg

talgaby:
Nem adtak ki tudtomal se. De Wildstormos karakterekkel mintha lenne...

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---Tényleg a DC nem adott ki fürdőruhás különszámot? (Jakuzzi-party a denevérbarlang mélyén, főszerepben a JLA lányok? Super girl L-es mellekkel, de S-ses bikiniben?  )
--- Idézet vége ---
Eddig még nem találkoztam ilyennel, de majd utánnanézek.

Galamb:
Köszi Sepi és talgaby a swimsuit-ot: nagyszerű Image-s képek (a színek különösen tetszettek), szép lányok, pasasok nuku, kell ennél több? Tényleg a DC nem adott ki fürdőruhás különszámot? (Jakuzzi-party a denevérbarlang mélyén, főszerepben a JLA lányok? Super girl L-es mellekkel, de S-ses bikiniben?  )

Sepi:
az utóbbi napokban sajnos nem nagyon volt időm frissíteni, de most végre sikerült. Felkerült az Asterix Galéria és talgabynak köszönhetően a Gamora Swimsuit Special is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése