HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Galamb:
--- Idézet ---talgabynak köszönhetően elkészült a Vörös Sonja Galéria is.
--- Idézet vége ---
Köszönet érte! Dögös a kis Vörös!
Ron:
Nah, ez tényleg remek!! Hallottam róla egy s mást (ezt hogy is írják?), persze mai szemmel nézve a nem lehetnek olyan nagy számok, a benne alkalmazott technikák. De azért kötelező darab, kösz szépen!!
Jah, és bocs a Sepyért...
Galamb:
Hát igen Sepi, ez jó kis csemege! És milyen jó állapotban van, ! (Hmmm, látom azért a Marvelnek is megvolt a maga Robinja)
beigli69:
KÖSZI SEPIIIIII!!!!!!!
Ez egy klassz ajándék a képregénykedvelőknek.
Sepi:
--- Idézet ---Az ő kérdése az lenne, hogy saját rajzot fel rak-e Sepi az oldalára? Szóval, hogy küldhetne-e neked rajzokat. Ja, meg hogy azokat hogyan kéne elküldeni.
Ja, meg azt is mondta, hogy nagyo jó az oldalad Sepi!!
--- Idézet vége ---
Először is köszönöm az elismerést neki is. Küldjön nyugodtan képeket, és amelyik elnyeri a tetszésemet azt akkor majd kiteszem az oldalra. A legegyszerűbb módja az elküldésnek az ha mondjuk becsomagolja egy zip vagy egy rar fájlba és feltölti egy filehoster oldalra, mint pl a Speedy Share, vagy a GigaSize, és az ott kapot linket vagy te, vagy ő elküldi nekem itt a fórumon privát üzenetben.
--- Idézet ---Rájöttem, hogy a karakter galériának a háromnegyedét se ismerem. Sőt. Többségük semmit sem mond.
Például ez a Batman ivadék ki akar lenni
--- Idézet vége ---
Ő egy gonosztevő aki főleg Fenegyerek és Amerika Kapitány ellen szokott feltünni nagy ritkán. Egyik szövetségese például a Vörös Koponya.
+++
És örömmel jelentem, hogy kikerült az oldalra a
CAPTAIN AMERICA #001 (1941-03)
képregény ritkaság is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése