HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (338/935) > >>

zozi56:
Az utolsó képpel akár koldulni is elmehetnék, ott biztos mindenki megsajnál.

--- Idézet ---Ja és köszönöm Sepi, hogy a Spidertom  fórumon megemlítetted és jó fej srácnak tekintettek engem. És  mindannyian örültetek annak, hogy én is ott voltam? Nem tudtam, hogy ti  ilyen jó fejek vagytok.
--- Idézet vége ---
Persze, nagyon örültünk neki, hogy ott voltál te is. Annak meg főleg, hogy jól is érezted magad.

--- Idézet ---És én is nagyon jól éreztem rajta magam kicsit beszélhettem a fordítókkal és szereztem egy jó pár képregényt remélem a tavaszira is el tudok menni.
--- Idézet vége ---
Neked is örültünk.  Azért rendesen meglepett, mikor aláírást kértél.  

--- Idézet ---nagyon jók a börzés képek, szivesen elmentem volna én is
--- Idézet vége ---
Akkor legközelebb várunk téged is.

Genzo:
nagyon jók a börzés képek, szivesen elmentem volna én is

Amondin:
Szerintem nagyon jók lettek a börzés képek. Annál is inkább hogy csak két képen vagyok rajta ott is csak hátulról. Farek Fairlight és Zozi56 túlságosan lekötötték a figyelmemet ami miatt nem vettem észre a mögöttem lévő fényképezőt  
És én is nagyon jól éreztem rajta magam kicsit beszélhettem a fordítókkal és szereztem egy jó pár képregényt remélem a tavaszira is el tudok menni.

keildavid:
Megnéztem a 18. képregénybörzén készült fényképről. És látom, a Hálózsák csoportképen én is ott vagyok. Szóval ezért mondtátok, hogy ti is csináltok egy csoportképet. És tényleg igaz.
Ja és köszönöm Sepi, hogy a Spidertom fórumon megemlítetted és jó fej srácnak tekintettek engem. És mindannyian örültetek annak, hogy én is ott voltam? Nem tudtam, hogy ti ilyen jó fejek vagytok. És látom, hogy ti valóban így van. Megtiszteltetés volt számomra, hogy találkozhattam a HZS csapattal. Ráadásul azt is elmondom, hogy én nagyon jól éreztem magam.

Sepi:
Ma, a galériára felkerült Elektra, és a hétvégi képregénybörzén készült fényképek.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése