HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (337/935) > >>

Amondin:

--- Idézetet írta: zozi56 ---
--- Idézet ---Engem az lepett meg hogy milyen jó árba voltak a képregények, és hogy Farek szinte azonnal felismert mikor soha nem is látott hogy hogy csinálta azt nem tudom megfejteni.
--- Idézet vége ---
Ja, hogy ti nem ismertétek egymást? Én azt hittem, mert egyszer csak bejelentette, hogy ott van Amondin.

--- Idézet vége ---

Nem nem ismertük egymást én a tavaszi csoportképről tudtam hogy ki kicsoda de hogy Farek honnan tudta hogy én vagyok az azt nem tudom. Vagy látnok vagy gondolatolvasó vagy a koromból kikövetkeztette mivel nem sok 20 év alattit láttam.

Genzo:

--- Idézet ---Vagy úgy... Hát az tényleg nem a szomszédban van.
--- Idézet vége ---

még jóindulattal sem

zozi56:

--- Idézet ---Engem az lepett meg hogy milyen jó árba voltak a képregények, és hogy Farek szinte azonnal felismert mikor soha nem is látott hogy hogy csinálta azt nem tudom megfejteni.
--- Idézet vége ---
Ja, hogy ti nem ismertétek egymást? Én azt hittem, mert egyszer csak bejelentette, hogy ott van Amondin.

--- Idézet ---tényleg nagyon szivesen mennék akármikor, csak nem olyan egyszerű (check a lakhelyem az avatar alatt)
--- Idézet vége ---
Vagy úgy... Hát az tényleg nem a szomszédban van.

Genzo:

--- Idézet ---Akkor legközelebb várunk téged is.
--- Idézet vége ---

tényleg nagyon szivesen mennék akármikor, csak nem olyan egyszerű (check a lakhelyem az avatar alatt)

Amondin:

--- Idézetet írta: zozi56 ---
--- Idézet ---És én is nagyon jól éreztem rajta magam kicsit beszélhettem a fordítókkal és szereztem egy jó pár képregényt remélem a tavaszira is el tudok menni.
--- Idézet vége ---
Neked is örültünk. Azért rendesen meglepett, mikor aláírást kértél.  

--- Idézet vége ---

Elsősorban azért is mentem a börzére hogy találkozhassak a honosítókkal és gondoltam ha már ott vagyok akkor kérek mindenkitől egy aláírást.
Engem az lepett meg hogy milyen jó árba voltak a képregények, és hogy Farek szinte azonnal felismert mikor soha nem is látott hogy hogy csinálta azt nem tudom megfejteni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése